Módní policie ze zakončení karlovarského festivalu: Růžová halucinace španělského režiséra zastínila i Žilkovou

Módní policie ze zakončení karlovarského festivalu: Růžová halucinace španělského režiséra zastínila i Žilkovou
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Španělský herec a režisér Eduardo Casanova, který v Karlových Varech získal jednu z cen, je známý provokatér, který do společnosti rád nosí výstřední outfity. Ani tentokrát se nenechal zahanbit a oblékl růžovou halenku v barvě cukrové vaty, kterou sladil s barvou svých vlasů.Herečka Kristýna Leichtová se na červeném koberci objevila v černo-bílé róbě z druhé ruky. Její šaty s příběhem mají za úkol pomoci propagovat udržitelnou módu.Herečka Jana Švandová vsadila na černou klasiku. Zvolila šaty s rukávy, které jsou pro ženy zralého věku ideální volbou.Jiří Bartoška s manželkou Andreou opět dokázali, že jsou sladěni nejen v názorech, ale také v šatníku. Andrea šaty doplnila šperky od ALO Diamonds v hodnotě přibližně jednoho milionu korun.+ 22 fotek+ 23 fotek

Závěr karlovarského filmového festivalu sice nebyl tak pompézní jako jeho začátek, ale několik výrazných modelů se na něm také našlo. Pojďme se podívat, v čem známé tváře dorazily na červený koberec a co oblékly na závěrečnou afterparty v Grandhotelu Pupp. Nechyběla výstřednost, střídmá elegance ani modely v celkové hodnotě přes milion korun.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 07. 2022 09:45

Pozornost médií i přihlížejících si na chvíli ukradl mladý španělský režisér Eduardo Casanova, který na závěrečném ceremoniálu obdržel Zvláštní cenu poroty soutěže Proxima za svůj španělsko-argentinský snímek Pieta. Jde o vizuálně strhující film o toxickém vztahu mezi matkou a synem.

Na červeném koberci se režisér rozhodl odvázat a učinit Karlovy Vary na chvíli světovou destinací. Neváhal totiž obléknout nabíranou růžovou košili z materiálu, který připomínal síťovinu, a doplnit ji růžovou barvou na vlasy. Ve výsledku tak trochu evokoval cukrovou vatu a nejsme si jisti, jak by jeho outfit kritickým pohledem ohodnotil mistr etikety Ladislav Špaček.

Diamantové Petra Kvitová a Andrea Bartošková

Výjimečná událost si žádá diamanty, což dobře ví nejen manželka prezidenta festivalu Andrea Bartošková, ale také tenistka Petra Kvitová. Obě vynesly diamantové šperky od značky ALO Diamonds. Kvitová k nim oblékla bílou róbu od návrhářky Beaty Rajské.

Okouzlující Sara Sandeva a Jakub Prachař

Vůbec poprvé se jako pár objevili na honosné společenské akci Sara Sandeva a Jakub Prachař. Mladá herečka s makedonskými kořeny oblékla zlatavou róbu, která dala vyniknout jejím kaštanově hnědým vlasům. Prachař jí na červeném koberci dal prostor zazářit a Sara vypadala nesmírně spokojeně.

Udržitelná Kristýna Leichtová

Jako jedna z mála se rozhodla upozornit na nešetrné plýtvání materiálem, především textilem, herečka Kristýna Leichtová. Na červený koberec vynesla v doprovodu své maminky černo-bílé šaty z druhé ruky, pocházející z butiku Pohel Úhledu, a nikterak se tím netajila. Uvedený butik použité oděvy šetrně restauruje a dává jim druhou šanci.

Účesem i dlouhými černými rukavičkami Leichtová svůj model povýšila na prvorepublikový unikát, za který by se nestyděla ani Adina Mandlová. Ostatně, přesvědčte se sami.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články