Módní styl Jennifer Lopez: Miluje průhledné šaty, vysoké rozparky a ve volném čase nosí teplákovky

Módní styl Jennifer Lopez: Miluje průhledné šaty, vysoké rozparky a ve volném čase nosí teplákovky
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Jennifer Lopez v nahých šatech od Valentina na premiéře snímku Shotgun Wedding.Tyler Ellis kabelka, kterou má herečka v ruce. 61 462 KčValentino vysoké boty na platformě. 54 757 KčJennifer v červených šatech a vysokých kozačkách vypadá úžasně. + 15 fotek+ 16 fotek

Šaty halící jen to nejnutnější, nekonečné výstřihy a rafinovaná síťovina. To jsou nejmilovanějších looky Jennifer Lopez. Ač manželka Bena Afflecka oslavila před třemi lety padesátku, pořád platí za jednu z nejvíc sexy hereček Hollywoodu a nemalý podíl na tom má i styl, jakým se obléká.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 27. 02. 2023 09:00

Jennifer Lopez můžete znát hlavně z filmů, jako jsou Svatby podle Mary, Krásná pokojská nebo třeba Smím prosit. Jejím nejúspěšnějším singlem na YouTube je stále šest let stará píseň Ain't Your Mama, která má neuvěřitelných 856 milionů zhlédnutí.

Úspěšná podnikatelka Jennifer Lopez

Jennifer má i svou módní značku a vydala už i několik parfémů. Jejího debutu Glow by JLo se prodalo rekordní množství. Proto Jennifer vydala ještě další parfémy s názvy Still nebo Miami by JLo. V roce 2006 pak zpěvačka vyprodukovala i svůj první pánský parfém s názvem Sweetface. Má také vlastní značku kosmetiky JLo Beauty, která nabízí především krémy, séra a masky.

Módní styl Jennifer Lopez

Módní styl této latinskoamerické krásky definují dva směry. Zatímco ve volném čase ráda obléká legíny, sportovní mikiny a crop topy, které nosí na své milované tréninky tance, do společnosti vyráží v šatech. A to ne ledajakých. Ve většině případů dokonale kopírují vyrýsovanou postavu Jennifer a stejně často vinou hlubokých výstřihů či odvážných průstřihů zakrývají jen to nejnutnější. Zpěvačka je navíc nosí nejen na výjimečné příležitosti, ale i jako svůj volnočasový look. Co nikdy nesmí k šatům chybět, jsou vysoké podpatky.

Po svatbě s Affleckem, která se uskutečnila v červenci minulého roku, si JLo užívá především nový vztah a rodinný život, ale těšit se na ni můžeme například v novém filmu Shotgun Wedding. Přestože to herečce vždy velmi sluší, na premiéru tohoto snímku oblékla až příliš odvážný model, který nebyl zrovna nejlepší volbou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený FCC Daily (@fashion_celebs_critics_)

Šaty z módní kolekce Valentino podzim/zima 2022 měly béžový spodek v podobě body, ve kterém herečka vypadala jako nahá, a přes něj měla síťovaný vršek posetý třpytivými kamínky. To ale rozhodně lépe zní, než vypadá. Pod šaty prosvítala pouze žlutá mašle, kterou měla Jennifer omotanou kolem pasu a zakrývala jí především část intimních partií. Jelikož síťka měla béžovou barvu, která splývala s pletí, vypadala herečka mnohem větší a spolu s uhlazeným drdolem, jejž tak ráda nosí, to působilo opticky velmi nevyváženě.

Módní styl podle Jennifer Lopez najdete v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články