Oblečení pro ženy ve znamení Blíženců: V šatníku by jim neměly chybět tyto modely

Oblečení pro ženy ve znamení Blíženců: V šatníku by jim neměly chybět tyto modely
Zdroj: Freepik/Koláž Lifee.cz
Modro-bílá bavlněná halenka. Reserved, 899KčMetalické sandály s tenkými pásky na podpatku. ZARA, 799 KčPruhované kalhoty s vysokým pasem. Lindex, 999 Kč
Modro-bílé šaty s dlouhým rukávem. Lindex, 999 Kč
+ 6 fotek+ 7 fotek

Každá žena je výjimečná, a stejně tak jedinečný je i její styl. Některá se lépe cítí v méně výrazných barvách, jiná naopak v nápaditých vzorech. Jaké oblečení vám bude nejvíce slušet podle znamení zvěrokruhu? Tentokrát se zaměříme na ženy v aktuálním znamení Blíženců.

Dana Klementová
Dana Klementová 29. 05. 2022 09:00

Když může mít znamení zvěrokruhu vliv na naši povahu či výběr zaměstnaní, proč by nemohlo určovat také na to, jaké oblečení se k nám nejvíce hodí? Co nejvíce sluší ženám ve znamení Blíženců? 

Charakteristika žen ve znamení Blíženců

V Blížencích se většinou perou dvě odlišné osobnosti. Jedna odvážná a zdrženlivá, druhá rozjařená a připravená zkusit cokoliv. Ženy v tomto znamení mají často problém najít lásku, neboť čekají na tu obrovskou a pohlcující. Jsou otevřené, veselé a ve společnosti přátel velmi oblíbené. Nejsou to rozhodně žádné lenošky a víkendovým výletem je vždy potěšíte.

Slavné ženy ve znamení Blíženců

Mezi slavné ženy narozené ve znamení Blíženců patří například božská Marilyn Monroe, herečky Angelina Jolie (46), Courteney Cox (57) či Nicole Kidman (54). V České republice je to pak moderátorka a herečka Tereza Kostková (45), zpěvačka Leona Machálková (55) nebo moderátorka Gábina Partyšová (43).

Módní tipy pro ženy ve znamení Blíženců

Co se týče módních trendů, ženy narozené ve znamení Blíženců si nikterak nepotrpí na odvážné módní výstřelkyNejvíce jim sluší nadčasové kombinace, jako je černo-bílá klasika či metalické odstíny.

Nepohrdnou však ani světle modrou a oblíbit si dokáží i žlutou, růžovou nebo zelenou. I když často nosí tenisky, rády je občas vymění za smyslné podpatky a vyrazí do společnosti jako skutečné dámy. Ve skříni by jim rozhodně neměl chybět alespoň jeden kožený kousek, jako například sukně či bunda

Pokud jste se i vy narodila ve znamení Blíženců a zajímá vás, jaké oblečení by během letošního léta nemělo chybět ve vašem šatníku, prohlédněte si naši fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články