Teplákovka jako stylový denní outfit: Elegantní model z ní udělá správný odstín a doplňky

úvodní foto
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Pohodlně a stylově v zeleném kompletu od značky Erika Fashion. 1 589 KčMonochromatický outfit v krémové barvě vypadá luxusně. Set tepláků, mikiny a vesty od Londonclub.cz za 2 379 KčOversize mikina od designerské značky Mikela da Luka je unisex, takže si ji s přítelem můžete půjčovat. Otázka je, zda-li se budete chtít dělit. 2 490 KčMikinu můžete využít separátně, třeba se širokými džíny a sportovní čepicí. Mikina Zara, 699 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Teplákové soupravy, podobně jako třeba legíny, v posledních dvou letech zásadně upevnily své místo na trhu s ženským oblečením. Nahrála tomu koronavirová pandemie, která mnohé zaměstnané ženy uvěznila v domácím prostředí, kde formální oblečení nahradilo pohodlí. I v teplákách a mikině ale můžeme vypadat skvěle

Radka Franc
Radka Franc 11. 12. 2022 09:00

Sportovní oblečení bylo na vzestupu posledních deset let, ale funkční soupravy na tělo pro využití do posilovny či na běhání a cyklistické šortky, které slušely snad jen modelkám, nahradily velkorysé a pohodlné střihy. Když značka Chloé v roce 2015 představila svou teplákovou soupravu na molu během pařížského týdne módy, stala se trendem, jehož obliba rostla každým dnem.

Teplákovky můžete nosit jako set i separátně

Nošení tepláků, mikin a jejich souprav je tak snadné. Pokud si pořídíte k sobě náležící set, nemusíte vymýšlet nic dalšího. Ale oba kousky se dají využít i separátně, mikina s džíny a ve dlouhém provedení s legínami či vysokými kozačkami. Některé modelky a influencerky sebevědomě nosí tepláky s vysokými podpatky.

Pokud zkombinujete tepláky s oversize kabátem nebo se sakem a vysokými šněrovacími botami, dostanou naprosto nový švih. Teď v zimě je můžete doplnit kožešinovou čapkou ve stylu beranice či bucket hat. Skvěle budete vypadat v monochromatickém outfitu, tedy v jedné barvě od hlavy až k patě. Strukturu dodají různé materiály a hloubka barvy.

Aktuální soupravy uspokojí i módní fajnšmekry

Teplákové soupravy se vyrábějí z mnoha materiálů, od bavlny, přes syntetiku po pletené modely, ve kterých se budete cítit jako v pyžamu či zachumlaná v dece. I barevná škála zcela uspokojí každou ženu, soupravy pořídíte v černé klasice, zářivých barvách, zemitých odstínech a jsou tu i kousky v provedeních z log značek či odvážné potisky.

A proč si teplákovku pořídit, nejste-li ani zdaleka sportovní fanynkou? Tepláky vám pomohou zvládnout čas odpočinku s minimální námahou, přesto můžete stále vypadat stylově a cítit se maximálně pohodlně.

V naší fotogalerii se můžete inspirovat těmi nejhezčími sety z aktuální nabídky značek. Věříme, že je o blížících se vánočních prázdninách využijete s nadšením.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články