Nejkrásnější outfity Andrey Verešové v roce 2022: V jejím šatníku převládá bílá barva a vysoké rozparky

Andrea Verešová je šperkem každé události.
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Moët párty v Karlových Varech, na které měla Andrea saténové minišaty značky H&M a boty Jimmy Choo. Vše zpestřila malou růžovou kabelkou za stejného materiálu, která osvěžuje jinak jednoduché barvy. Na mole je slovenská modelka jako doma. Dlouhé fialové šaty předváděla pro návrhářku Zuzanu Lešák Černou a vypadala opravdu skvostně. Andrea ve fialových šatech z dílny Natálie Dufkové, která vystupuje pod značkou Naniche. Na sobě má také diamantové šperky značky Gismondi. S celým outfitem jí pomáhal její dvorní stylista Martin Gruntorád. Andrea Verešová se svým dvorním stylistou Martinem Gruntorádem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Andrea Verešová (42) září na každé párty, které se účastní, proto jsme se zaměřili na její letošní večírkovou garderobu. Sluší jí to jak v oblíbené kombinaci černé a bílé, tak netradiční fialové, za kterou od novinářů sklidila velkou pochvalu. Její módní vkus okomentoval pro Lifee.cz i její stylista Martin Gruntorád.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 18. 12. 2022 08:30

Andrea se v módním průmyslu pohybuje již od svého vítězství v soutěži Elite Model Look, kde se představila coby šestnáctiletá. Získala pracovní kontrakt v Paříži a několik let úspěšně působila jako modelka v zahraničí. Pracovala s věhlasnými značkami, jako Roberto Cavalli, Chanel nebo Armani. Objevila se také ve světových magazínech, kde spolupracovala s fotografy, jako Patric Demarchelier a Mario Testino. To jsou zkušenosti, které jí mohou mnohé kolegyně z modelingu jen závidět.

Andrea Verešová bere módu jako umění

Verešová již mnoho let spolupracuje se stylistou Martinem Gruntorádem, který jí pomáhá s každým důležitým outfitem. Magazínu Lifee.cz prozradil, že Andrea je opravdová profesionálka. Respektuje jeho práci, ale do každého looku vždy otiskne i kus sebe sama, aby se na veřejnosti objevila tak, jak se cítí nejlépe.

"Práce stylisty s úspěšnými ženami, jako je Andrea, je velmi složitý proces. Než nositelka vstoupí na veřejnost, je to především o spolupráci dvou lidí, kteří si vzájemně důvěřují. O všem vždy diskutujeme a jsme připraveni na více variant. Při tomto procesu se lidé obvykle sblíží i jako přátelé," uvádí stylista.

Nejlépe hodnocené šaty roku 2022

Asi nejkrásnější a novináři nejvíce chválený outfit, který Andrea tento rok oblékla, jsou fialové šaty z dílny Natálie Dufkové, která vystupuje pod značkou Naniche. Oblékla si je na Febio Fest v Praze. S přípravami Andree pomáhal kromě jejího stylisty i kadeřnický salon Franck Provost.

Na sobě má diamantové šperky značky Gismondi, kabelku Louis Vuitton a boty od značky Giuseppe Zanotti„Andrea je tvárná žena, modelka. To mě na mé práci baví, když ten, koho oblékám, vypadá pokaždé jinak. Takhle by se měl tvořit look," dodává stylista.

Na Unicreditbank večírku během KVIFF 2022 vynesla Andrea také bílé šaty světoznámé značky Tom Ford, které měly holá záda. Na to, jak to v nich modelce slušelo, se můžete podívat do fotogalerie.

Andrea Verešová v téměř svatebních šatech

Jedním z posledních outfitů jsou krásné bílé šaty, které působí až jako svatební. Model z dílny návrhářky Sandry Markové oblékla Andrea na tiskovou konferenci k uvedení svého vlastního produktu značky Naiada Beauty. I ona podlehla trendu kolagenových doplňků stravy, které pomáhají proti stárnutí.

Na všechny outfity se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články