Nejvyhledávanější módní ikony roku 2022: Královna Zendaya, nepřehlédnutelná Ariana Grande i ležérní Billie Eilish

Nejlépe oblékané celebrity 2022.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Překrásná herečka Zendaya v šatech od Valentina, které doplnila náhrdelníkem a náušnicemi značky Bulgari.Ariana Grande se letos na předávání cen Grammy neukázala. Takto jí to slušelo před pár lety. Zpěvačka Billie Eilish na Awards Gala v outfitu od Gucciho. Televizní hvězdička Kim Kardashian v blyštivých šatech značky Versace. + 6 fotek+ 7 fotek

Ohlédneme-li se za rokem 2022, uvidíme spoustu slavných žen v dokonalých šatech. Udržet si styl za všudypřítomné pozornosti médií není snadné, přesto se najdou dámy, jimž se to povedlo. Které z nich jsou podle vyhledávání internetových uživatelů nejstylovější, je jasně dáno čísly. A ta nelze zpochybnit.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 13. 01. 2023 08:00

Nejčastěji vyhledávanou slavnou ženou ve spojitosti s módou je americká herečka a modelka Zendaya. Šestadvacetiletá kráska má originální styl, který inspiruje nejen její vrstevnice. V září 2022 se na předávání cen Emmy objevila v černých plesových šatech s ohromnou sukní, ve kterých uchvátila obecenstvo. Šaty od Valentina doplnila náhrdelníkem a náušnicemi italské značky Bulgari. Zendaya se v souvislosti s módou objevovala ve vyhledávání průměrně 21 760x za měsíc.

Ariana Grande prohrála se Zendayou o 150 vyhledávání

Zpěvačka, skladatelka a herečka Ariana Grande je neodmyslitelně spjatá s vysokým culíkem, roztomilým obličejem a kozačkami až ke stehnům. Ačkoli jsme se těšili na velkolepou róbu, kterou předvede na cenách Grammy, pár hodin před událostí umělkyně oznámila, že se nedostaví. Na druhé místo v žebříčku nejstylovějších celebrit roku 2022 ji odsunul rozdíl pouhých 150 vyhledávání měsíčně, která měla Zendaya navíc. Ariana Grande se loni na internetu v souvislosti s módou hledala průměrně 21 610x.

Zpěvačka Billie Eilish, která se nejčastěji vyhledává kvůli svému specifickému volnému oblečení, se dostala do hledáčku internetových uživatelů v průměru 21 560x měsíčně, a skončila tak na třetím místě. Co se módního stylu týče, je Billie pravým opakem Ariany. Nikdy se nesnaží na sílu poutat pozornost, volí pohodlnou módu, a to i na významné události, jako je Awards Gala. Tam se dostavila v tmavě zeleném kompletu od Gucciho s jemným vzorem květin. Její baggy styl však zůstal zachován.

V závěsu se drží Kim Kardashian a Lady Gaga

Do pětice nejvyhledávanějších celebrit roku 2022 v souvislosti s módou se s číslem 19 600 dostala prominentka Kim Kardashian a také zpěvačka Lady Gaga s 18 600 vyhledáváními měsíčně. Druhá jmenovaná je známá svým extravagantním oblékáním, vysokými podpatky a výrazným líčením. Krásně ovšem vypadá i ve slavnostní róbě Ralpha Laurena, kterou oblékla na British Academy Film Awards.

Do top desítky se dostala i zesnulá princezna Diana

Na dalších místech skončily teprve devatenáctiletá zpěvačka Olivia Rodrigo, influencerka modelka Kendall Jenner, princezna z Walesu Kate Middleton, princezna Diana a modelka Bella Hadid. Nejpřekvapivější je v tomto směru umístění princezny lidských srdcí. Přestože tragicky zahynula už v roce 1997, je evidentně stále jednou z nejvyhledávanějších módních ikon.

Na všech deset krásek a jejich looky se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zdroj informací:

Fashionunited.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články