Nejstylovější pyžama pro rok 2021: Můžete v nich popíjet na gauči, skočit do postele i na večírek

Nejstylovější pyžama pro rok 2021: Můžete v nich popíjet na gauči, skočit do postele i na večírek
Zdroj: Freepik
Pyžamo z letošní kolekce Victorie Beckham, které sama obléká.Dámské flanelové kárované pyžamo, 598 KčPyžamo zdobené peříčky River Island, 44,99 USDPruhované pyžamo Victoria Beckham, 3400 Kč
+ 4 fotky+ 5 fotek

Co se týče módních trendů, ani dámská pyžama nikdy nespí! V posledních měsících jsou obzvláště in dva typy: ta zdobená peříčky a ta s proužky. Mají totiž jednu skvělou vlastnost - vzít si je můžete jak do postele, tak na párty a ostudu ani v jednom případě neuděláte.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 17. 08. 2021 09:00

Zlatá éra pyžam zvaná lockdown už sice skončila, to však neznamená, že by zájem o noční úbory ustoupil do pozadí. Ba naopak. Díky době strávené doma, kdy jsme potřebovaly při online poradách vypadat alespoň trošku formálně, se do středu pozornosti dostala pyžama, ke kterým si můžeme směle vzít bačkory i sandály na podpatku a v obou případech budeme neuvěřitelně šik.

Trend 1: Pyžama zdobená peříčky

Prvním ze žhavých pyžamových trendů jsou ta zdobená peříčky. Zpopularizovala je prostřednictvím Instagramu například britská televizní moderátorka Holly Willoughby (40). Mají tu výhodu, že v nich budete vypadat elegantně na gauči se skleničkou vína v ruce i později v posteli. Jedno mínus ale přeci jen mají. Počítejte s tím, že z nich občas nějaké to peříčko vypadne...

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Holly Willoughby (@hollywilloughby)

Trend 2: Proužkovaná dámská pyžama

Dalším, poněkud pohodlnějším trendem jsou dámská proužkovaná pyžama. Velkou zásluhu na tom má módní návrhářka Victoria Beckham (47). Ta je zařadila do své letošní kolekce a vůbec nepochybuje o tom, že její noční úbory z lehoučké bavlny zdobené krémovými či tmavomodrými proužky dobudou svět.

Zdroj informací:

hellomagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články