Naučte se kombinovat oblečení a na podzim si hravě vystačíte jen sedmi must-have kousky

Naučte se kombinovat oblečení a na podzim si hravě vystačíte jen sedmi must-have kousky
Zdroj: Freepik
Pruhovaný svetr s přiléhavým stojáčkem. H&M, 999 KčPruhovaný svetr. Lindex, 899 KčČerné polokozačky. KARINO, 2118 KčSvětlé vysoké boty. Tamaris, 2750 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

Nefandíte módním výstřelkům a raději dáváte přednost nadčasovosti? Tak právě pro vás jsme připravili 7 must-have basic kousků, které během nadcházejícího podzimu určitě unosíte, a navíc vám v šatníku vydrží řadu let.

Dana Klementová
Dana Klementová 06. 09. 2022 08:00

Vaše skříň přetéká oblečením, přesto máte pocit, že nemáte co na sebe? Zřejmě vám v ní chybí snadno kombinovatelné basic kousky, se kterými vykouzlíte hned několik outfitů

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Aneta Chroustova (@anetachroustova)

Must-have basic podzimní kousky

Mezi základní kousky podzimního šatníku patří kvalitní modré džíny, hnědé sako, trenčkot, kožený křivák a pruhovaný svetr. S takovým oblečením si hravě vystačíte celý podzim. Následně stačí zvolit vhodné doplňky a uvidíte, kolik různých outfitů vám tyto kousky pomohou vykouzlit. 

Skvěle vám během podzimu poslouží i pletené vestičky. Jejich hlavní výhodou je, že je můžete obléct na rolák, košili i tričko a lze je kombinovat prakticky s jakýmkoliv typem kalhot. A i když se tak trochu jedná o módních trend posledních let, věříme, že v kurzu ještě nějaký čas zůstanou, a pokud si nějakou béžovou či šedou pletenou vestu pořídíte, využijete ji i nadcházející sezony. 

Co se týče obuvi, za tu nejuniverzálnější lze považovat tzv. Chelsea Boots, tedy kotníkové boty s pružným pásem tkaniny na bocích, které se skvěle hodí k džínám i podzimním maxi šatům, sluší prakticky všem ženám a zima vám v nich skutečně nebude. Záleží pouze na vás, zda dáte přednost těm v černém nebo bílém designu. Ženy menšího vzrůstu by si pouze měly dát pozor, aby jim boty zbytečně opticky nezkracovaly nohy. 

Inspirace z českých e-shopů

Pokud vás zajímá, jakými basic kousky byste mohli obohatit svůj pozimní šatník, prohlédněte si naši fotogalerii, kde na vás čeká inspirace z aktuálních kolekcí českých e-shopů. Nabídka je skutečně pestrá a jistě si z ní vyberete, ať už je váš vkus jakýkoliv. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články