Neonově zelená hýbe světem: Vneste ji do svého šatníku po vzoru Kim Kardashian či Megan Fox

Neonově zelená hýbe světem: Vneste ji do svého šatníku po vzoru Kim Kardashian či Megan Fox
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee.cz
Kim Kardashian v neonově zelených kalhotách a maskáčovém topu.Modelka Olivia Culpo v sytě zelených kratších šatech, které zkombinovala s růžovou kabelkou.Herečka Megan Fox v zeleném kompletu a s neonově zelenou kabelkou. Neonově zelené dámské kalhoty s puky. RESERVED, 799 Kč+ 12 fotek+ 13 fotek

I když je podle společnosti Pantone barvou roku 2022 fialový odstín Very Peri, podle toho, co oblékají zahraniční celebrity, to vypadá trochu jinak. Letošek patří neonově zelené! Které hvězdy našly v této barvě zalíbení a jak můžete tento odstín vnést do svého šatníku?

Dana Klementová
Dana Klementová 28. 07. 2022 09:00

Pokud jste milovnicemi méně výrazných nude odstínů, letos si na své nepřijdete. Roku 2022 totiž dominují syté a výrazné barvy, ve kterých se v davu rozhodně neztratíte. Kromě sytě růžové, oranžové a Bottega Green nesmíme zapomenout ani na neonově zelenou. Právě tu si totiž zahraniční celebrity doslova zamilovaly. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga)

Neonově zelená v podání zahraničních hvězd

Jestli někdo v neonově zelených kouscích vypadá opravdu dobře, pak je to zpěvačka Lady Gaga (36), která je vyhlášenou milovnicí módy a v minulosti se nebála obléct ani šaty z hovězího masa. Neonově zelená tak v jejím podání není nic extravagantního. 

Velmi lichotivě působí neonově zelené kalhoty v kombinaci se zelenými topem a kabelkou i na herečce Megan Fox (36). Ovšem té by zřejmě slušelo cokoliv. Ať si totiž tato půvabná brunetka obleče jakoukoliv barvu, vždy vypadá naprosto perfektně. Stejně tak je tomu i v případě modelky Emily Ratajkowski (31), která je stejně jako Megan považována za jednu z nejkrásnějších žen světa

Neonově zelené se ale nevyhýbá ani Kim Kardashian (41), jež kalhoty a maskáčový top v tomto odstínu zvolila pro letní nákupy v Paříži, či půvabná modelka Olivia Culpo (30)

Zařaďte neonově zelenou do svého šatníku

I když se v módním průmyslu zelená neřadí mezi nejoblíbenější barvy, zkuste jejímu neonovému odstínu dát alespoň jednou šanci. Obzvláště během léta totiž vypadá opravdu dobře. Pokud si však na neonově zelený outfit netroufnete, můžete si alespoň pořídit neonově zelenou kabelku či lodičky

Jak neonově zelenou kombinovat?

Co se týče kombinování, bát se nemusíte ani all neon green outfitů. Právě modely v jednom odstínu jsou letos žhavým trendem a kdy jindy takový outfit vynést, než během léta?

Velmi dobře vypadá i kombinace dvou neonových barev. Například neonově zelené sukně s neonově oranžovou halenkou či neonově zeleného topu se sytě růžovými kalhotami.

Jestliže je však na vás tato barva příliš extravagantní, i neonově zelené doplňky vypadají senzačně. Pokud jimi korunujete například jednoduché bílé šaty či elegantní bílý kalhotový kostýmek, skvělý outfit máte hotový.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články