Oblečení pro ženy ve znamení Vah: Balancují mezi dámským a pánským stylem a záleží jim na detailech

Oblečení pro ženy ve znamení Vah: Balancují mezi dámským a pánským stylem a záleží jim na detailech
Zdroj: Freepik/Koláž Lifee
Světle šedé dámské kárované sako METROOPOLIS by ZOOT.lab, 1399 KčBéžovo-bílé dámské tenisky. Michael Kors, 7729 KčBavlněná košile. RESERVED, 699 KčLodičky do špičky. HÖGL, 3711 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Každá žena je jedinečná a stejně tak jedinečný je i její módní styl. Některé ženy se cítí lépe v extravagantních modelech, jiné dávají přednost neutrálnosti. Jaké oblečení vám bude nejvíce slušet podle znamení zvěrokruhu? Tentokrát se zaměříme na ženy ve znamení Vah.

Dana Klementová
Dana Klementová 25. 09. 2022 09:00

Zatímco minule jsme se věnovali ženám narozeným ve znamení Panny, které si potrpí na luxus a kvalitní materiály, dnes dáme prostor ženám narozeným od 23. září do 22. října

Charakteristika žen ve znamení Vah

Váhy jsou proslulé nejen nerozhodností, ale také svým přístupem k životu. Jsou to neuvěřitelně optimistické bytosti, které nezkazí žádnou legraci a pro přátele jsou významnou psychickou oporou,“ říká astroredaktorka magazínu Lifee.cz Denisa Zajíčková. 

„Váhy umí své okolí dokonale okouzlit. Ženy v tomto znamení jsou skvělými hospodyňkami a umí perfektně vařit. Dbají o svůj vzhled a umí být neuvěřitelně svůdné. Partnery si vybírají pečlivě a následně si je královsky hýčkají. Mají úžasný organizační talent a často přebírají post hlavy rodiny. Někdy na jejich bedra padnou i finanční záležitosti. Zkrátka se neustále snaží, aby bylo o všechny postaráno. Hádky přímo nenávidí a cíleně se jim vyhýbají. Když dojde k ostrému konfliktu, je to pro ně zraňující,“ dodává. 

Slavné ženy ve znamení Vah

Mezi populární Váhy patří například herečky Kate Winslet, Gwyneth Paltrow nebo tenistka Serena Williams. V Čechách máme zpěvačky Moniku Absolonovou, Sisu Sklovskou a Terezu Kerndlovou. Mezi Váhami nechybějí ani herečka Veronika Žilková a tenistka Martina Navrátilová.

Módní tipy pro ženy ve znamení Vah

Váhy často oscilují mezi pánským a dámským stylem. Ve skříni by jim proto neměly chybět tenisky a černé cigaretové kalhoty. Stejně tak jsou pro ně vhodná saka, košile a elegantní lodičky. Ať už si ovšem Váhy obléknou cokoliv, vždy jsou perfektně upravené a celý outfit mají detailně vyladěný

Pokud jste se narodila ve znamení Vah a zajímá vás, jaké oblečení by během letošního podzimu nemělo chybět ve vašem šatníku, prohlédněte si naši fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články