Oblíbený parfém Kate Middleton: Princezna z Walesu si potrpí na čisté vůně s květinovými tóny

Oblíbený parfém Kate Middleton: Princezna z Walesu si potrpí na čisté vůně s květinovými tóny
Zdroj: Showpix
Elegantní styl Kate Middleton dotvářejí květinovo-ovocné vůně. Pokud vás nezaujme její oblíbená, můžete vyzkoušet následující.Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh v sobě snoubí esenci z pomerančových květů, mandarinky, manga a ananasu. To vše podtrhne kašmírové dřevo. Sephora, 1660 Kč/30 mlBurrbery Her v sobě snoubí lesní plody s jasmínem a fialkou, které jsou podpořeny suchou ambrou a pižmem. Sephora, 1590 Kč/30 ml
Kenzo World v sobě snoubí hrušku, pivoňku, mandlový květ a navrch i kosatec. Sephora, 2030 Kč/50 ml+ 4 fotky+ 5 fotek

Pokud milujete styl Kate Middleton, bude vás jistě zajímat i vůně, kterou princezna z Walesu používá. Její oblíbený parfém prozradil blog What Kate Wore, který mapuje princeznin módní styl. Kate miluje florální tóny a stejně jako v oblékání volí i mezi parfémech ty, které vyrábějí britské značky.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 29. 10. 2022 18:00

Téměř každý outfit, který Kate vyneseinspiruje další ženy k napodobení jejího stylu. Pokud i vás princezna z Walesu uchvátila, bude vás jistě zajímat, jaký parfém je její nejoblíbenější. Svou milovanou vůní si prý dokonce nechala v roce 2011 provonět Westminsterské opatství, kde si brala prince Williama.

Svatební parfém Kate Middleton

Co se týče svatby, podle magazínu Grazia byla Kate navoněná parfémem malé britské značky Illuminum. Tento parfém v sobě mísí vůně bergamotu, lilie, gardénie, ylang ylang, jasmínu a vzácných dřevin. Parfém s názvem White Gardenia Petals je stále možné koupit na oficiálních stránkách značky, a to v ceně zhruba 2 600 Kč.

V době, kdy zpráva o svatebním parfému Kate Middleton pronikla do médií, byla vůně dlouhodobě vyprodaná. Takový vliv měla a má oblíbená členka britské královské rodiny.

[caption id="attachment_433441" align="aligncenter" width="300"]Oficiální materiály prodejce White Gardenia Petals, Illuminum[/caption]

Princezna Kate miluje svěží a čisté vůně

Svatbu s Williamem ale provázela ještě další vůně, která byla použita právě na provonění Westminsteru. Jedná se o parfém další britské značky Jo Malone a vůně, která Kate omámila, nese název Orange Blossom Cologne.

Ačkoliv královská rodina na oficiální příležitosti nepoužívá parfémy z respektu k těm, se kterými se vídá, mimo takové momenty se Kate údajně ráda obalí do této vůně a lidé, kteří se k ní dostali blíže, tvrdí, že voní svěže a ovocně.

[caption id="attachment_433440" align="aligncenter" width="300"]Oficiální materiály prodejce Orange Blossom Cologne, Jo Malone[/caption]

Parfém Orange Blossom, který v českých eshopech zakoupíte od 1400 Kč za menší balení, se chlubí směsí vůní květu klementinky, bílého šeříku, leknínu a kosatce. Dále se v parfému nachází i citronová tráva, pomerančový květ, konvalinka a vetiver.

Ať už budete chtít vonět jako princezna z Walesu, nebo se jejím výběrem necháte jen inspirovat, nakoukněte do naší fotogalerie, kde najdete další tipy na parfémy s ovocnými a květinovými tóny.

Tip závěrem: V parfumerii si u vybrané vůně řekněte o vzoreček, abyste mohli vyzkoušet jeho výdrž a hlavně to, jak se rozvoní na vaší pokožce. Ač může parfém vonět na papírku velmi dobře, jeho celkové vyznění se ve spojení s vaším pižmem může změnit. Otestováním vzorečku nebo alespoň navoněním očištěné pokožky zjistíte, zda je parfém vhodný pro vaše potřeby.

Zdroj:

Graziamagazine.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články