Obří mašli, aby je našli: Helen Mirren, Lily Collins a další slavné krásky, které zastínila nápadná ozdoba šatů

Obří mašli, aby je našli: Helen Mirren, Lily Collins a další slavné krásky, které zastínila nápadná ozdoba šatů
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Helen Mirren s obří růžovou mašlí na premiéře filmu Shazam! Hněv bohů. Cate Blanchett na filmovém festivalu v Cannes v roce 2018 v šatech Alexandra McQueena s rudou mašlí na zádech. Velmi propírané modré šaty s mašlí oblékla Nicole Kidman na předávání Oscarů. Zajímavý model pochází z dílny značky Armani.Zlatá mašle na šatech Valentino, které na Zlaté glóby oblékla Jennifer Lopez.+ 12 fotek+ 13 fotek

Helen Mirren (77) je jednoznačně ikonou v oblékání pro ženy po sedmdesátce. Herečka se nebojí následovat nejnovější trendy a také je umí náležitě vynést. Její nedávný outfit na premiéře filmu Shazam! Hněv bohů nás inspiroval k výběru podobně nápaditých modelů, kterým dominuje obří mašle.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 11. 03. 2023 18:00

Velké společenské události se neobejdou bez promenády po červeném koberci. Slavné osobnosti zde předvádějí modely světoznámých značek a snaží se zaujmout. Jedním z oblíbených doplňků jsou obří mašle na šatech, podívejte se spolu s námi na zajímavé outfity nejen z letošního roku. 

Módní ikona Emily in Paris

Oblíbený seriál, který se dočkal již tří sérií a čtvrtá je ve výrobě, je kromě romantického příběhu hlavně o módě. Hlavní postavu hraje Lily Collins a první dvě série byla její stylistkou dáma, která má na svědomí ikonické modely ze seriálu Sex ve městě Patricia Fields. Ač už žezlo předala mladší kolegyni Marylin Fitoussi, outfit, který byl zdoben velkou růžovou mašlí, oblékla postava Emily v druhé sérii. Stejně jako Sex ve městě udával trendy, i tehdy se roztrhl pytel s modely s velkou mašlí, jako měla Lily Collins.

Jessica Chastain a tři bílé mašle

Hned několik mašlí zvolila na premiéru snímku Dobrá sestra herečka Jessica Chastain. Bílé minišaty pocházely z dílny Caroliny Herrery. Jessica se rozhodla šaty více nezdobit a vyrazila na premiéru bez šperků (až na snubní prstýnek) s vyžehlenými rozpuštěnými vlasy. Jediným doplňkem tak byly černé sandálky na podpatku. 

Cate Blanchett s obří rudou mašlí

Nádhernou róbu oblékla na 71. ročník filmového festivalu v Cannes i herečka Cate Blanchett. Její šaty od Alexandra McQueena zdobila na zádech obrovská rudá mašle. Šaty zepředu připomínaly smoking ovázaný v pase mašlí, jejíž kličky vykukovaly i nad rameny herečky. Ikonický model!

Rihanna i Jennifer Lopez s obří mašlí na přední části šatů

Už jsme si připomněli model s více mašličkami i ten, který měl mašli vzadu, ale co teprve obrovská ozdoba v přední části outfitu! V roce 2020 vynesla krásné bílé šaty od Valentina herečka a zpěvačka Jennifer Lopez. Její model byl ozvláštněn korzetem, který přecházel ve velkou mašli ze zlaté a smaragdově zelené látky. 

Bílý model, kterému také dominovala mašle v popředí, oblékla v roce 2018 zpěvačka Rihanna. Ta na sobě měla na diamantovém plese krajkový overal doplněný obrovitánskou mašlí, jejíž obloučky fungovaly zároveň jako podprsenka. Model pocházel z dílny návrháře Alexise Mabilleho.

Na desítku dalších ikonických modelů s obří mašlí se můžete podívat do galerie. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články