Proměny s Lifee: Brunetka Helena si přála make-up vhodný do práce i na rande. Výsledek ji motivoval začít se líčit

Jako vždy je potřeba víčko nejprve připravit pomocí báze pod oční stíny. Základ pro líčení jsem si vytvořila pomocí tužky, kterou jsem víčko opticky pozvedla a prodloužila. Tužku jsem následně rozestínovala pomocí tmavě hnědého stínu. Aby nikde nebyly ostré přechody, použila jsem ještě světlejší hnědý stín pro vytvoření jemného přechodu.Na pohyblivé víčko jsem pro projasnění nanesla metalický tekutý stín. No a nesmí chybět ani linka která nám oko také protáhne a zvýrazní jeho tvar.Helenka má velmi krásnou pleť, takže jsem ji jen lehce sjednotila pomocí make-upu a poté rozjasnila pomocí světlejšího korektoru. Nezapomínám ani na zvýraznění kontur, které jsem předtím make-upem zakryla. Konturuji hlavně tváře, čelo, ale lehce i nos.+ 3 fotky+ 4 fotky

Zřejmě každá žena by si přála alespoň jednou zažít, jaké je to nechat se hýčkat profesionální vizážistkou, která podtrhne její přirozenou krásu. A právě tento sen jsme se rozhodli splnit našim čtenářkám. Tentokrát se v rámci projektu Proměny s Lifee svěřila do rukou zkušené make-up artistky Diany Vitikačové usměvavá a krásná Helena.

Dana Klementová
Dana Klementová 26. 09. 2022 09:00

V rámci tohoto projektu již Diana proměnila brunetu Anetu, milovnici umění Evu, blondýnku Jaroslavu a tentokrát se do jejích šikovných rukou svěřila slečna Helena

Proměna se sympatickou Helenou

Helena nikdy u profesionální vizážistky nebyla. Líbila se mi ta představa, že mě někdo líčí a stará se o mě. A proto jsem se přihlásila,“ prozradila na úvod. 

Po proměně se pak usměvavá brunetka cítila opravdu dobře. „Líčením jsem nadšená. Sama cítím, že jsem prokoukla a potvrdila jsem si, že se asi začnu víc malovat," slibuje a spokojená byla také s úpravou vlasů. "Mám je poměrně dost jemné a i takové jednoduché vlny najednou udělají hodně. Určitě se na Dianu v budoucnu ráda obrátím, až budu potřebovat poradit s líčením či výběrem vhodných kosmetických produktů,“ nechala se slyšet Helena.

A jak vnímala líčení své klientky Diana osobně? Helena má krásnou pleť. V takovém případě není třeba aplikovat příliš líčidel, pouze pleť hezky sjednotit a trochu ji rozzářit. Jelikož se Helena standardně nemaluje, vsadily jsme na neutrální líčení očí, se kterým může vyrazit do práce, na rande i do divadla,“ říká Diana. Navíc mě vždycky potěší, když je klientka s mou prací spokojená. A to věřím, že Helena byla,“ uzavírá. 

Zapojte se do Proměny s Lifee i vy

Pokud vás Proměny s Lifee zaujaly a ráda byste se tohoto projektu zúčastnila, nyní máte šanci. Pošlete nám svoji fotku (portrét/obličej) a pár slov o sobě na email redakce@lifee.cz a můžete se objevit v dalším díle. Čeká na vás profesionální líčení a lehká úprava vlasů. Konkrétní look si můžete vybrat podle sebe, nebo vám s ním poradí naše vizážistka. Doporučujeme však využít příležitosti a nebát se trochu výraznějšího líčení.

Podmínkou proměny je zaslaná fotografie, možnost přijet do Prahy a svolení s natáčením a focením pro článek (dokumentovat budeme průběh proměny včetně jejího začátku bez make-upu). Vybranou čtenářku bude kontaktovat redakce. Proměny budeme vyhlašovat každý měsíc, takže máte velkou šanci vyzkoušet si schopnosti Diany Vitikačové na vlastní kůži.

Jak probíhalo líčení s Helenou a jak vypadal výsledný look? To si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Související články

Další články