Je čas vyměnit košilku za pyžamo: V kostkovaném kompletu vám bude nejen teplo, ale působí i roztomile

uvodní foto
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Kostkované pyžamo z flanelu je vzpomínkou na dětství a maximální klasika, která zahřeje na těle i u srdce. Astratex, 1649 KčRoztomilé i elegantní pyžamo od legendární značky Marks&Spencer, 1099 KčKabátek z česané bavlny z Lidlu lze koupit samostatně, nebo i s kalhotami. 249 KčSpodní část pyžama k roztomilému kabátku, který ale lze nosit i s bavlněným tričkem. Lidl, 249 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

I když byly poslední podzimní týdny teplotně nadstandardní, je třeba se připravit na chladnější večery a noci tím, že lehké letní noční prádlo vyměníme za hřejivá pyžama. Jejich nabídka je široká a spousta značek představila modely, které snoubí vhodné materiály s líbivým designem.

Radka Franc
Radka Franc 10. 11. 2022 18:00

Jednou z věcí, na kterou se můžete těšit po příchodu z práce za tmy, prochladlá a unavená, je teplá vana a pak pyžamo, které sice není tak svůdné jako letní saténová košilka, ale o to příjemnější, pohodlnější a hřejivé jako maminčina náruč.

I pohodlné pyžamo může být krásné

Ať už jsou to večery po práci, sledování oblíbených seriálů, nebo dekadentní víkendové povalování, nejvíc z vlastní zkušenosti doporučuji klasické pyžamo z česané bavlny (flanelu) s širokými kalhotami a kabátkem se zapínáním na knoflíky, případně oversize topem.

Nejedná se jen o pohodlný set ve smyslu zahřátí. Stoprocentní bavlna je úžasně hebká, prodyšná a lehká jako druhá kůže. Ostatně takové pohodlné pyžamo může vypadat skvěle a zároveň udělat dostatečný prostor pro všechny víkendové a televizní dobroty, které si v něm s komfortním pocitem můžete dopřát.

Mezi materiály na pyžama vede česaná bavlna a vlna merino

Skvostným materiálem pro výrobu pyžam je také vlna merino, která je mimořádně pohodlná a skvěle odvádí tělesnou vlhkost. Další přepychovou látkou je i směs modalu s hedvábím, tyto výrobky jsou ale na českém trhu méně dostupné.

V naší fotogalerii se můžete inspirovat pyžamy, která jsou nejen krásná a roztomilá, ale díky materiálům, jako je flanel, silnější bavlna či merino vlna, vám pomůžou ušetřit tím, že můžete doma na termostatu snížit teplotu o pár stupňů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články