Líčení na poslední noc roku 2022: Dramatické černé oči podtrhnou kamínky a ombré efekt na rtech

Dramatické silvestrovské líčení s kamínky.
Zdroj: Lifee/Kristýna Nováčková
Dramatické černé líčení za pomoci černé tužky a stínů. Pokud chcete, aby líčení bylo krásně přesné jako na fotografii, použijte kousek lepicí pásky. Nalepte ji pod oko a teprve pak nanášejte produkty. Po sundání se vám vytvoří krásná linka.Černá tužka Dior, 840 KčOční stíny MAC Cosmetics, 503 KčStříbrné nalepovací kamínky. Vytvarny-shop, 36 Kč+ 12 fotek+ 13 fotek

Poslední den v roce si zaslouží pořádnou rozlučku. Ať už se chystáte na divokou párty s přáteli, nebo decentní posezení s rodinou, jistě budete chtít vypadat krásně. Poradíme vám, s jakým líčením budete při silvestrovském veselí za královnu. 

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 30. 12. 2022 08:00

Silvestrovský večer se často nese v duchu alkoholu, cigaretového kouře a ponocování. To nedělá naší pleti zrovna dobře, a proto bychom se na tuto zatěžkávací zkoušku měli připravit už den předem.

Na noc si můžete dát například pleťovou masku od značky Pure Heals se skutečnými okvětními lístky růže a přes den si dopřát péči v podobě hydratačních polštářků pod oči nebo masky na rty. Přeci jen i naše ústa se musí na večer plný povídání a půlnočního odpočítávání dobře připravit.

Silvestrovské líčení na noc s přáteli

Vyrážíte-li do města nebo plánujete večer s přáteli, nepochybně se můžete v líčení odvázat. Výrazný make-up, pro který obvykle není mnoho příležitostí, konečně dostává šanci. Představíme vám dramatické černé líčení s třpytivými kamínky. Přestože k němu nebudete potřebovat mnoho produktů, buďte opatrní na množství černé barvy a postupujte opravdu pomalu.

Výjimečná chvíle si zaslouží výjimečný produkt, kterým tentokrát bude černá linka značky Dior, již doplníme černým stínem od značky Mac a zapracujeme do ztracena. Nahradit tyto produkty můžete bezpochyby i jakoukoli levnější nebo dostupnější značkou z drogerie.

Bez umělých řas by to nebylo ono, proto jsme zvolili Mega Volume řasy od značky Ardell. Pro ozvláštnění looku jsme doplnili ještě pár stříbrných kamínků, které jsou teď v líčení velmi populární. Na jejich zafixování můžete použít stejné lepidlo jako na řasy.

Silvestrovské líčení na doma s rodinou

Pokud zůstáváte doma s rodinou a neočekáváte žádnou přehnanou oslavu, i pro vás máme tip na jednoduché, avšak velmi speciální líčení. Slavnostní třpytivé linky ozvláštní váš večer a nepolekají děti ani rodiče.

My zvolili modrou a zlatou barvu od značky Rimmel London a vytvořili s nimi trošku vylepšenou verzi klasické horní linky. Budete-li chtít, můžete i sem nalepit nějaký ten kamínek, nebo umělé řasy. Těmi rozhodně nic nezkazíte.

Jemné rty jako kontrast k výrazným očím

V našem líčení jsme se zaměřili na výrazné oči, a proto jsme u rtů ubrali. Místo klasické plné rtěnky jsme použili konturovací tužku, kterou jsme zapracovali směrem do středu rtů, a docílili tak jemného ombré efektu. Až osmihodinovou výdrž slibuje značka Essence, a je tak jedním z našich favoritů pro tuto příležitost.

U tohoto produktu jsme se přesvědčili, že levné neznamená vždy horší. Perfektní dlouhotrvající tužky nabízí také Dermacol nebo Catrice. Pokud však preferujete dražší značky, sáhněte po dlouhotrvající konturovací tužce od Diora.

Na tipy v líčení a vhodné produkty se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články