Slavné Česky, které se nebály radikální změny účesu: Kdo se ostříhal na ježka, či se obarvil narůžovo?

Slavné Česky, které se nebály radikální změny účesu: Kdo se ostříhal na ježka, či se obarvil narůžovo?
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Monika Absolonová měla celou kariéru delší blond vlasy.Před dvěma lety si je ale razantně zkrátila a této změny, která jí velmi lichotí, se drží dodnes.Stejnou proměnou prošla také zpěvačka Bára Poláková.Polodlouhé vlasy si sama ostříhala v jednom ze svých klipů a od té doby se k delšímu střihu nevrátila.+ 8 fotek+ 9 fotek

Říká se, že pokud po rozchodu změní žena účes, k danému partnerovi se už nikdy nevrátí. To ale určitě není případ českých celebrit, jež se v minulosti rozhodly pro zásadní změnu účesu. Které herečky a zpěvačky se nebály ostříhat se na ježka nebo si vlasy obarvit narůžovo?

Dana Klementová
Dana Klementová 30. 07. 2022 15:00

Podle slov českých kadeřníků až polovina žen lituje, že podstoupila radikální změnu účesu. To však neplatí pro tyto české celebrity, které jsou se svými novými účesy nadmíru spokojené

Které české celebrity si výrazně zkrátily vlasy?

Zpěvačka Monika Absolonová (45), která si nechala ostříhat vlasy začátkem loňského roku, svojí proměnou všechny šokovala. V novém účesu totiž vypadala naprosto skvěle, a tak není divu, že ji v něm můžeme vídat dodnes.

Výraznou změnu střihu prodělala také zpěvačka Bára Poláková (38). Vlasy si navíc sama ostříhala přímo v jednom ze svých klipů. Následně nosila různé barvy i střihy, ke svým původním dlouhým hnědým vlasům se však prozatím nevrátila

Extra krátké střihy nejsou cizí ani herečce Anně Kameníková (28). Ta si poté, co dokončila natáčení minisérie o Boženě Němcové, kde ztvárnila hlavní roli, ostříhala vlasy na ježka. Herečka byla s tímto střihem velmi spokojená, a tak se ani u ní návrat k původním dlouhým vlasům nekonal. 

Těsně před porodem se pro vlasový refresh rozhodla i herečka a zpěvačka Eva Burešová(29), která si nechala ostříhat ofinu. I tato proměna dopadla skvěle a hrdince seriálu ZOO to opravdu sluší. 

Vlasové proměny plné barev

Změna se nemusí týkat pouze střihu, ale také barvy. K té se před pár měsíci odhodlala herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková (26), které po ztrátě vlasů vlivem chemoterapie narostla krásná a hustá hříva. A právě tu si rozhodla obarvit v růžových a fialových odstínech.

Elizaveta Maximová (30) je právem považována za jednu z nejhezčích českých hereček, a tak ať si tato přírodní brunetka udělá s vlasy cokoliv, vždy bude vypadat skvěle. Ovšem proměna z hnědé na zrzavou z ní udělala skutečnou ženu vamp.

Nejvýraznější vlasové proměny českých hereček a zpěvaček si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články