Sněhule nejen na hory: V kombinaci s minisukní je můžete obléknout i na párty

úvodní foto
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Sněhule Moon Boot jsou legendárním a velmi stylovým obutím. V metalickém nude odstínu se budou dobře kombinovat na hory i na párty. Skicentrumeden-eshop.cz, 3992 KčNa párty na horách můžete sněhule doplnit třeba třpytivými legínami. Vila, zalando.cz, 720 KčLegíny a sněhule korunujte oversize svetrem. Tatuum, 2299 KčSněhule v měděném odstínu vás nejen zahřejí, ale budete vypadat maximálně cool. Obujte je třeba k večerním šatům na après-ski párty. Shelovet, mall.cz, 1448 Kč+ 14 fotek+ 15 fotek

Svatého Martina už bylo, a dokonce jsme se dočkali i prvního sněhu, takže - je tu čas na sněhule! Tyto zimní boty nás svým vzhledem trochu vrací do dětství a pohádek. Nicméně je můžete nosit jak v běžných, tak nečekaně stylových outfitech. Těšíte se?

Radka Franc
Radka Franc 29. 11. 2022 09:00

Je to tak, přechodné období je definitivně pryč a nastává čas oprášit, nebo si rovnou pořídit zimní obuv, ve které vás nezaskočí, ani když teplota klesne hlouběji pod nulu.

Oblečení na sjezdovku i na après-ski

Vzít si sněhule jako součást outfitu na hory je prostě klasika. Nejlépe budou vypadat s hezkou kombinézou na tělo. Pohrajte si s barvami a boty volte buď ve stejném odstínu, nebo naopak úplně kontrastním, aby vynikly. Doplňte kožešinovou čapkou a budete vypadat jako kráska z Aspenu.

Skinny jeans + kabát/kožich

Sněhule můžete obout i ve městě, a to nejlépe ve spojení se skinny džínami, které jsou sice aktuálně upozaděné jinými střihy, nicméně se sněhulemi se párují nejlépe. Nohy pokračující nad robustními botami budou v kontrastu vypadat štíhlejší, zvlášť zvolíte-li tmavý odstín kalhot. Jako svrchník můžete obléknout elegantní kabát klasického střihu s páskem, nebo krátký kožíšek.

Drzé i svůdné minisukně

Další kombinací, která je dívčí a trochu rozpustilá, je spojení sněhulí s minisukní. Samozřejmě v kompletu s teplými neprůhlednými (!!!) punčocháčemi, abyste svou módní troufalost neodnesla zánětem ledvin. Sukně může být tvídová, vlněná, ideálně áčkového střihu, případně skládaná. Skvěle bude vypadat v kombinaci s rolákem na tělo.

Legíny + maxi svetry/mikiny

Maximálně pohodlnou kombinací je kombo sněhulí, maxi svetru nebo oversize mikiny a legín. Délka svetru nebo mikiny by měla být maximálně do půlky stehen, aby vynikla část nohou mezi lemem oděvu a sněhulemi. Pokud by svetr nebo mikina dosahovaly délkou až k botám, mohla byste si opticky přihodit pěkných pár kilo navíc.

Bílé sněhule v monochromatickém outfitu

Nádhernou, velmi luxusně vypadající variantou je monochromatické spojení bílých sněhulí s bílými džíny a bundou, či svetrem. Nemusí to být sněhově bílá kombinace, stejně skvěle bude vypadat i krémová varianta. Rozhodně vás nikdo nepřehlédne, jen si tuto kombinaci raději zvolte na procházku či večerní posezení, než na sjezdovku.

Sněhule a korzet či sexy šaty na párty

A nakonec trochu překvapivá kombinace sněhulí a večerního outfitu, který budou tvořit párty šaty, nebo korzet. Spojení maximálně ženského prvku, kterým jsou korzet či šaty s flitry, a těchto bot je trochu bláznivé a ano, je to outfit, který asi většina z nás nevyužije, ale jen se podívejte, jak zpěvačka Mariah Carey dokázala vynést legendární Moon Boot sněhule, večerní šaty a bílou pelerínu. Není to pohádkové? A o tom by přece konec roku měl být.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Mariah Carey (@mariahcarey)

V naší fotogalerii se můžete podívat na různé druhy sněhulí a také kousky oblečení, se kterými vytvoříte zajímavé kombinace pro všechny příležitosti.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články