Výrazný šperk vám dodá šmrnc: Letním měsícům vévodí barevné kameny i perly

Trendy šperky na léto 2022
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Ocelové náušnice Fragmentum s českým křišťálem. Preciosa, 1 995 Kč. Stříbrný náramek s hrubší texturou pozlacený osmnáctikarátovým zlatem. Antipearle, 13 000 KčStříbrný prsten TOUS Vibrant Colors se čtyřmi drahými kameny a smaltem. TOUS, 3 629 Kč.Luxusní dámský prsten z růžového zlata. Cartier, 103 000 Kč.+ 9 fotek+ 10 fotek

Šperky zkrátka neodmyslitelně patří k létu. Nádherně doplní každý outfit a podtrhnou vaši ženskost. Jaké náušnice, náramky či řetízky budou trendy v roce 2022 a které si skutečně zaslouží vaši pozornost? V našem výběru si najde svůj šperk každá z vás, záleží na tom, kolik budete chtít investovat.

Dana Klementová
Dana Klementová 07. 06. 2022 09:00

I sebelepší outfit může působit fádně, pokud není doplněný o vhodné šperky. A naopak. Dobře zvolené náušnice, náhrdelníky či náramky dokáží s vaším možná původně nemastným neslaným outfitem hotové zázraky

Trendy letní šperky pro rok 2022

Nejen oblečení, ale také šperky by měly letos v létě zářit nejrůznějšími barvami. Hitem číslo jedna budou šperky doplněné o barevné kamínky či korálky. Záleží jen na vás, zda dáte přednost romantické růžové, hravé žluté, trendy zelené či smyslné červené. 

Obecně budou letošku dominovat výraznější šperky, které jsou vidět. A to nejen, co se barev týče. Oblíbené budou také výrazné řetízky, které můžete nosit na zápěstí, kolek krku či dokonce kolem pasu. 

Jestliže máte ráda spíše minimalismus, pořídit si můžete jednoduchý prstýnek doplněný o jeden menší barevný kamínek či stříbrné visací náušnice s bílými či světle růžovými kamínky, které často nosí ikonická Kate Middleton (40).

A v neposlední řadě nesmíme opomenout ani půvabné perly, které k létu neodmyslitelně patří. Slušet vám jistě budou perlové náušnice i náramek s perlami. 

Inspiraci na trendy letní šperky pro rok 2022 si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články