Společenské účesy podle celebrit: Plesovou sezonu ovládnou rozpuštěné vlny a mokrý vzhled

Společenské účesy podle celebrit: Plesovou sezonu ovládnou rozpuštěné vlny a mokrý vzhled
Zdroj: Herminapress/Koláž Lifee
Kapela Holki se po dlouhé době objevila ve společnosti a nás zaujala hlavně Kateřina Brzobohatá. Sympatická blondýnka předvedla, jak skvěle fungují vyčesané vlasy k šatům bez ramínek.Zpěvačka Monika Absolonová nás zaujala lookem, který v mnohém připomínal zpěvačku Adele.Krátké mikádo Monika elegantně stáhla dozadu za pomoci gelu a laku.Herečka Patricie Pagáčová zazářila v perfektním výčesu, který dal předním pramenům vlasů šanci skvěle zazářit.+ 15 fotek+ 16 fotek

Podzimní společenské akce jsou skvělým zrcadlem trendů v oblasti účesů, které vyznávají české celebrity. Aktuální je například mokrý vzhled, který snadno vykouzlíte i v domácích podmínkách, nebo elegantní splývavé vlny.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 11. 2022 08:00

Podzim roku 2022 je v oblasti účesů velice konzervativní a také české celebrity sází na jednoduchost, jako by se právě probudily nebo vylezly ze sprchy.

Za všechny mluví rapperka Sharlota, která vyznává dlouhé rozpuštěné vlny, herečka Eva Burešová, jež dělá parádu v super moderním mokrém účesu, nebo herečka Hana Vagnerová, která preferuje vyčesanou klasiku.

Jak na elegantně rozpuštěné vlny

Rozpuštěné vlasy nikdy neomrzí, ale zásadní je jejich provedení. Inspirovat se můžete například blogerkami, které přirozené vlny vytvářejí za pomoci obyčejného pásku od županu. Jak na to?

Mokré vlasy před spaním rozdělíte na dvě poloviny a po celé délce do nich zamotáte pásek. Důkladně upevníte a s páskem ve vlasech potom strávíte noc. Ráno, když jej vyndáte, budete mít velké a pravidelné vlny jako ze salonu, které už stačí pouze jemně zafixovat lakem.

Mokrý vzhled jako Eva Burešová

Ani tolik populární mokrý vzhled vlasů není žádný oříšek, k jeho vykouzlení vám bude stačit dostatečné množství kvalitního vlasového gelu. Slušet bude super krátkým i super dlouhým vlasům nebo elegantním mikádům. Jak na to?

Umyté a vysušené vlasy nejprve vyživte olejem, který jim dodá lesk a zabrání jejich poškození. Zajistí také, že vám účes vydrží celý den. Dodá mu pevnost, elasticitu, vysoký lesk, a zároveň vytvoří požadovaný mokrý efekt.

Gel potom naneste na vlasy v dostatečném množství a rozetřete ho. Následně se stačí jen učesat, čímž vlasům dodáte konkrétní tvar, a máte hotovo. Nejlépe mokrý efekt působí, když jsou vlasy sčesané dozadu, ale kreativitě se meze nekladou - pohrát si můžete hlavně s umístěním ofinky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články