Střevíčky z Českého lva: Plodková nazula sandálky za pár stovek, Kaiserova přítelkyně podpatky vynechala

Střevíčky z Českého lva: Plodková nazula sandálky za pár stovek, Kaiserova přítelkyně podpatky vynechala
Zdroj: Herminapress/Renata Bušková/Lifee
Irena Obermannová přišla na slavnostní večer Českého lva v doprovodu dcery Bereniky Kohoutové.Magazínu Lifee.cz prozradila, že stříbrné střevíčky koupila v second handu.Nová přítelkyně herce Vojtěcha Vodochodského, modelka Marie Danči, se pochlubila výrazným obutím, které dokonalo podtrhovalo její štíhlé nožky.Své střevíčky nám dovolila vyfotit v detailu. Pásky na obuvi jsou nejžhavějším hitem letošní sezony!+ 16 fotek+ 17 fotek

Nedílnou součástí outfitu je také vhodně zvolená obuv, kterou se většina dam přítomných na Českém lvu do dress codu black tie trefila. Krásnými střevíčky oslnily například Jana Plodková, Veronika Žilková nebo Sandra Nováková. Provokativnější obutí pak zvolily přítelkyně Vojtěcha Vodochodského nebo herečka Martina Babišová. A cena obuvi? Ta v konečném efektu vůbec nehrála roli!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 03. 2023 11:31

Když vyrážíte do společnosti s předepsaným dress codem, je třeba jej dodržet. Své o tom věděly i herečky, které v sobotu večer dorazily do Rudolfina na slavnostní vyhlašování filmových cen Český lev. Ideální obuví pro black tie jsou subtilní lodičky s jehlovým podpatkem, případně sandály, ale vždy s plnou špičkou. Spousta známých osobností na to šla od lesa, objevily se ale i takové, které by ve svém obutí do toho lesa klidně mohly vyrazit.

Martina Babišová i partnerka Vodochodského jdou s trendy

Boty mi půjčila moje kamarádka, stylistka Zuzana Mirová, která se mi postarala také o líčení a vlasy," prozradila Lifee.cz herečka Martina Babišová, která se kompletně zahalila do černé, včetně šatů z konfekční Zary. Boty, které vynesla, byly díky černému vázání po celé délce lýtek k nepřehlédnutí. „Já na to nejsem úplně nejšikovnější, a když Zuzana viděla moje boty, raději mi půjčila ty své," smála se herečka, kterou takto výrazný typ obuvi ze začátku trochu vylekal.

„Mám sice tento typ bot poprvé, ale protože jsou zavazovací, tak skvěle drží na nohou a jsou díky tomu mnohem stabilnější. Sama bych to neřekla, ale je to tak. Popravdě, špičky mám trochu vycpané vatou, protože kamarádka má větší nohu. Nejsem moc podpatkový typ, ale tohle je skvělé," pochvalovala si Martina. Podobným typem obuvi, mimochodem aktuálně velmi trendy, se na Českého lva vyzbrojila také nová partnerka herce Vojtěcha Vodochodského Marie Danči.

Obermannová a Plodková v botách za pár korun

Kdo by tipoval, že známé osobnosti nevyjdou ze dveří svého domu v botách pod desítky tisíc, by byl na omylu. Spisovatelka Irena Obermannová například na svém outfitu dokázala příjemně ušetřit. „Taštičku z perel mám svoji oblíbenou z HMka, takže pravé určitě nejsou, a k tomu střevíčky ze second handu,“ pochlubila se spisovatelka magazínu Lifee.cz a neváhala obuv ukázat v detailu.

Rozumně přemýšlí nad módou také herečka Jana Plodková, která k bílým šatům od návrhářky Zdeňky Kubíčkové a šperkům Zdeňka Vacka vynesla zlaté psaníčko z Manga a střevíčky ze Zary. 

Dáša Vokatá dorazila a její obuv vhodná na nákup

Mezi hříšníky, kteří letošní dress code black tie porušili, se objevila i sympatická písničkářka Dáša Vokatá, dlouholetá partnerka herce Oldřicha Kaisera. Její černé flitrované šaty nedosahovaly na zem a ani její obutí nepřipomínalo lodičky nebo sandály. Nazula pohodlné kožené boty bez podpatku, ve kterých ženy běžně chodí na nákupy do města. Dáša ani Oldřich Kaiser si z toho ale hlavu nedělali a večer si skvěle užili - co víc si tedy přát?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články