Stylová královna Letizia: Jedna z nejlépe oblékaných žen světa udává trendy nejen ve Španělsku

Stylová královna Letizia: Jedna z nejlépe oblékaných žen světa udává trendy nejen ve Španělsku
Zdroj: Shutterstock
Top Uterqüe za 2400 Kč, kalhoty a boty stejné značky.Šaty Hugo Boss za v přepočtu 6400 korun, boty Carolina Herrera.Letizia v šatech své tchyně, královny Sofíi. Ta je oblékla přesně před 40 lety při návštěvě Říma. Pas si Letizia zdůraznila páskem ze svých růžových šatů od Michaela Korse. Boty Magrit, náušnice Chanel Plume za 177 tisíc korun.Šaty Maria Malo 3300 korun, kabelka Magrit, boty Carolina Herrera, náušnice Tous.
+ 8 fotek+ 9 fotek

Čím je pro Brity Kate Middleton (39), tím je pro Španěly královna Letizia (48). Manželka vladaře Filipa VI. (53) má nejen sympatickou tvář, krásné hnědé vlasy a dokonalou figuru, ale především obrovský cit pro módu, kterým inspiruje tisíce poddaných. Pojďme se na to společně podívat.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 14. 09. 2021 09:00

Bývalá televizní reportérka je mistryní v kombinování drahých kousků s běžnou konfekcí, kterou si může dovolit každý z nás. Snadno se tak může stát, že ji zastihne v luxusním kabátku Massimo Dutti, stejně jako šatech ze Zary. Přednost přitom jako hrdá Španělka dává domácím značkám.

Ať už zvolí seriózní kalhotový kostým pro pracovní akce, koketní krajkové šaty pro méně formální příležitosti nebo vznešenou róbu pro ty formálnější, vždy umí svůj outfit vyšperkovat k dokonalosti.

Dvě trefy do černého v jednom týdnu

Dokázala to ostatně i minulý týden na slavnostní otevření knižního veletrhu v Madridu. Na ten dorazila v tužkových šatech s potiskem značky Hugo Boss, které doplnila fuchsiovými lodičkami se vzorem krokodýlí kůže od Caroliny Herrery a korunovala je tenkým černým páskem. Jedním slovem úchvatné!

A stejně zazářila na předávání cen Retina Eco, kde se před týdnem představila v černých koktejlkách značky Maria Malo, lodičkách Carolina Herrera a kabelkou Magrit.

Šaty často vynáší opakovaně

Letizia v tom zkrátka umí chodit. Jejím nejoblíbenějším doplňkem vedle stylové kabelky je pásek. A nezřídka se vrací k osvědčeným kouskům, které jen ozvláštní novými doplňky.

Přinášíme vám fotogalerii inspirativních outfitů španělské královny.

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

Usmagazine.com

Townandcountrymag.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články