Stylové letní sandálky na podpatku, které prodlouží i zeštíhlí nohy. Tyhle kousky stojí do 500 Kč

17 trendy letních sandálků na klínku či podpatku do 500 Kč
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Bleděmodré sandály na podpatku. RESERVED, 499 KčSandály na vysokém podpatku s vázáním. GATE, 278 KčTělové sandály na vysokém podpatku. RESERVED, 499 KčZelenkavé semišové sandály na vysokém podpatku. DeeZee, 405 Kč+ 13 fotek+ 14 fotek

Léto je v plném proudu a vy byste ráda rozšířila svůj botník o ještě alespoň jedny sandály na podpatku? Tak právě pro vás jsme vybrali 17 párů stylových bot, za které navíc nebudete muset utratit více než pět set korun.

Dana Klementová
Dana Klementová 22. 07. 2022 08:00

Sehnat letní boty, které by se snadno kombinovaly, vypadaly dobře, a navíc byly pohodlné, je náročné. A i když to tak na první pohled nevypadá, dámské letní sandálky na klínku všechny tyto požadavky splňují. Nyní si je navíc můžete pořídit i bez větších investic.

Prodlouží nohy a podtrhnou ženskost

Sandálky na vyšším podpatku se právem řadí mezi nejelegantnější boty vůbec. Jen máloco totiž dokáže podtrhnout ženský půvab tak dobře jako ony. Jestliže však nejsou vysoké podpatky nic pro vás, dejte přednost sandálům na nižším podpatku či klínku. Ty bývají o něco pohodlnější, takže je můžete nosit prakticky celé léto. I tak ale dokáží opticky prodloužit a zeštíhlit nohy, což ocení především dámy se silnějšími lýtky.

Co se barev týče, letošní rok fandí zejména výraznějším sytým odstínům, ovšem ani s béžovými či černými sandály chybu neuděláte

Sandály na podpatku za pár korun

Jestliže hledáte stylové letní sandály na podpatku či klínku, ale nechcete za ně utrácet zbytečně moc peněz, prohlédněte si naši fotogalerii. Čeká tam na vás hned 17 stylových párů bot do 500 Kč, ze kterých si jistě vyberete.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články