Trendy neony obléká i šedesátnice Demi Moore s dcerou Scout: Zářivě zelená skvěle ladí s ostrou růžovou

Trendy neony obléká i šedesátnice Demi Moore s dcerou Scout: Zářivě zelená skvěle ladí s ostrou růžovou
Zdroj: Profimedia
Že neonové kousky letí a nejsou jen pro mladé, dokázala nedávno herečka Demi Moore (60). S dcerou Scout vyrazila na předávání cen Fashion Trust U.S. a obě byly k nepřehlédnutí.Demi Moore zvolila šifonové koktejlky ve svěží barvě Givenchy, které zpočátku skrývala pod pořádně huňatým černým kožíškem.Scout Willis, jedna ze tří dcer Demi Moore a Bruce Willise, sáhla po dlouhých plisovaných šatech ve žvýkačkově sladkém odstínu růžové, do kterého ladila i blýskavé doplňky.Mezi signálními odstíny vedle žluté či zelené jasně září také šťavnatá oranžová. A že se jí letos dostává prostoru. K elegantnímu saku se šálovou fazonou a vázačkou Zara (1 999 Kč) můžete doladit i stejně elegantní kalhoty.+ 22 fotek+ 23 fotek

Skoro jako sestry. Herečka Demi Moore (60) s dcerou Scout LaRue Willis (31) dorazily do Goya Studios na nedávné předávání cen Fashion Trust U.S. v Los Angeles dokonale sladěny a svou společnou „máma – dcera“ prezentací způsobily notný rozruch nejen na červeném koberci. Jejich neonově zbarvené šaty zářily do všech stran, přestože je původně ukrývaly pod dlouhými huňatými kožíšky.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 23. 03. 2023 18:00

Na slavnostní večer neziskové organizace podporující mladé designéry přišly obě herečky perfektně a do detailu sladěné. Obě zpočátku nenápadně ukrývaly šaty v neonově svítivých barvách pod záplavou kožešiny.

Demi Moore a Scout Willis jako dokonale sehraná dvojka

Zatímco Demi Moore později odhalila ostře zelený tón asymetricky střižených šifonových koktejlek Givenchy, Scout, jejímž otcem je hollywoodský bard Bruce Willis (68), vyrazila na předávání cen ve velkolepějším modelu.

Róbu s odhalenými zády, průstřihem na předním dílu a nekonečnou záplavou růžového plisé později předvedla i na pódiu, kde se představila v roli zpěvačky a jen za doprovodu akustické kytary zazpívala svou píseň Mysterious Ways. Na pódiu také vynikl další z nápadných detailů jejího outfitu – s psaníčkem dokonale sladěné třpytivě růžové kozačky ke kolenům, které odhalil až odvážný rozparek šatů. Demi pak svůj elektrizující look doplnila o zajímavě řešené saténové lodičky na jehle značky Le Silla a nepřehlédnutelnou limetkově zelenou kabelku.

Jako doplněk jen jemný make-up a nápadněji zvýrazněné rty

Ve stylu máma a dcera také obě sladily účesy a líčení. Dlouhatánské, dokonale uhlazené volně rozpuštěné vlasy, které hvězdě Neslušného návrhu upravil kadeřník Renato Campora, doladila jemným make-upem vizážistka Georgie Eisdell. Vedle nepřehlédnutelných tónů šatů zvolily Demi i Scout jen nápadnější zvýraznění rtů.

Líbí se vám elektrizující tóny šatů v zářivých barvách? Prohlédněte si naši fotogalerii a najděte pro ně využití i jindy, než jen na červeném koberci.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články