Trendy přechodné bundy pro letošní podzim: Hitem budou bombery, košilové bundy i nesmrtelný křivák

Trendy přechodné bundy pro letošní podzim: Hitem budou bombery, košilové bundy i nesmrtelný křivák
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/koláž Lifee.cz
Lněný krémový bomber. RESERVED, 1799 Kč. Lehká bunda s kapucí. Zalando, 549 Kč. Modrá džínová bunda na patentky. Erika FASHION, 1180 Kč. 
Černá motorkářská bunda. H&M, 999 Kč. 
+ 12 fotek+ 13 fotek

Chladnější dny se nezadržitelně blíží, a tak nastává nejvyšší čas doplnit svou šatní skříň o nějakou trendy přechodovou bundičku. Jaké modely na vás čekají v obchodech v aktuálních kolekcích?

Dana Klementová
Dana Klementová 21. 08. 2022 09:00

Kožené, džínové, prošívané, krátké či delší? Jaká bunda bude pro vás tou pravou pro letošní podzim? Vybírat můžete z nespočtu originálních modelů, které se navíc dají pořídit i za pár stovek. 

Dámské přechodné bundy pro letošní podzim

Stále váháte, jakou přechodovou bundičku si pořídit na letošní podzim? Máme pro vás pár tipů, ze kterých si jistě vyberou všechny ženy. 

Jestliže během podzimu ráda nosíte šaty z pre-fall kolekcí, skvělou volbou pro vás mohou být kožené bundy. Ty se perfektně kombinují se všemi střihy šatů, příjemně vás zahřejí během chladnějších večerů, a přitom celému outfitu dodají jedinečný šmrnc. Stejně tak mohou být skvělou volbou i džínové bundy.  Ty můžete mít doma i ve více vydáních a odstínech modré, černé i dalších barev, které budou ladit s vaším šatníkem. V aktuálních kolekcích najdete i džínové bundy s výšivkami či barevnými potisky.  

Opakujícím se hitem, který bude v oblibě i letošní podzim, jsou lehké bombery. Ty mají tu výhodu, že se hodí ke kalhotám i sukním a vynést je můžete prakticky kamkoliv. Obzvláště pak kratší bombery sluší ženám s postavou ve tvaru X, u kterých krásně podtrhnou jejich štíhlý pas. 

Pokud naopak hledáte nějakou delší variantu svršku, můžete sáhnout po košilových bundách. Ty bývají zpravidla delší, a tak snadno zamaskují i drobné nedokonalosti

Inspirace z aktuálních kolekcí

Oproti letním kolekcím bývají ty podzimní o něco tlumenější a barevně méně výrazné. Jinak tomu není ani letos. Při pohledu na přechodné bundy na českých e-shopech je zřejmé, že i letošní podzim budou nejvíce trendy bundy v hnědé, khaki, cihlové, béžové či hořčicové barvě. Co se týče vzorů, kromě jednobarevného designu budou in zvířecí vzory, kostky, metalické odlesky či nejrůznější textury

Nechte se inspirovat v naší galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články