Bez kabelky ani ránu: Jak vybírat ty praktické, které vám udělají i velkou parádu

Bez kabelky ani ránu: Jak vybírat ty praktické, které vám udělají i velkou parádu
Zdroj: Freepik.com
Prvním typem je každodenní kabelka do práce.
Vybírejte koženou v univerzální barvě.
Dalším typem je malá kabelka na pár nezbytností.Večerní variantu volte spíše černou a nevýraznou.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Kabelky jsou jedním z nejfunkčnějších prvků našeho šatníku. Nosíme v nich předměty každodenní potřeby, chrání naše cennosti před nepříznivým počasím, poškozením i krádeží. Zásadní je proto vybrat nejen pěknou, ale hlavně praktickou kabelku, kterou opravdu využijete.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 19. 02. 2021 09:00

Kabelky pomáhají dovést náš vzhled k dokonalosti. Na výběr jich máme téměř nekonečné množství. To se na jedné straně může zdát jako výhoda, na straně druhé si ale člověk není jistý, kterou z nich vlastně potřebuje. Jaké typy kabelek jsou ty nejpraktičtější a zároveň udělají největší parádu?

Praktická, pracovní, každodenní kabelka

Jedná se o středně velkou až velkou tašku, do které se vejde téměř vše – kniha nebo tablet, kosmetická taštička s make-upem i dopolední svačina. Zkuste vybírat kožené kousky v neutrální barvě, například černou nebo hnědou. Výhodou je, že na ní nejsou vidět ani skvrny od ranní kávy. Naopak se vyhýbejte vysoce aktuálním kouskům, které už za rok vyjdou z módy.

Psaníčko na den a psaníčko na večer

Psaníčko je malá kabelka na základní věci, jako je peněženka, mobil, klíče a rtěnka. V případě denní varianty se můžete při výběru více odvázat – může mít výraznou barvu, zdobení nebo třeba neobvyklý materiál. Psaníčko na večer vybírejte nadčasové, nejvíc využijete jednoduché černé, které vám poslouží roky.

Kabelka přes rameno

Někdy zkrátka potřebujeme mít volné ruce. Na to jsou nejlepší kabelky přes rameno neboli crossbody. Vejde se do ní vše potřebné, ale ruce vám zůstanou volné. Neměla by být moc velká, aby vás nelákala nosit hodně věcí. Příliš malá zase nebude praktická. Hledejte zlatý střed.

A na závěr jedna ikonická kabelka

Nikdo z nás je skutečně nepotřebuje, ale všechny je chceme. Každá žena by měla vlastnit jednu luxusní designérskou kabelku, jako je Birkin nebo Chanel. Manželovi to můžete vysvětlit jako výhodnou investici, která vám poslouží celý život.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články