Účesy pro ženy narozené ve znamení Vah: Nejvíce jim sedí dlouhé vlasy a pěšinka uprostřed

Účesy pro ženy narozené ve znamení Vah: Nejvíce jim sedí dlouhé vlasy a pěšinka uprostřed
Zdroj: Freepik
Váhy si potrpí na detaily. V módě i při výběru účesu.Ženy ve znamení Vah nikdy neuvidíte neupravené.Mají rády kreativní prostředí a esteticky příjemné věci.Bývá pro ně většinou velmi těžké najít jen jediný pravý účes.+ 6 fotek+ 7 fotek

Dámy, plánujte změnu účesu, ale stále váháte, jaká barva a střih vám budou nejvíce lichotit? Řiďte se tím, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodily a chybu určitě neuděláte. Jaký účes nejvíce sluší Váhám?

Dana Klementová
Dana Klementová 28. 09. 2022 08:00

Váhy často oscilují mezi dámským a pánským stylem a záleží jim na detailech. V módě nikdy neudělají chybu, přičemž mají rády preciznost. Stejně tak si potrpí i na propracované účesy

Ženy narozené ve znamení Vah

"Váhy umí své okolí dokonale okouzlit. Ženy v tomto znamení jsou skvělými hospodyňkami a perfektně vaří. Dbají o svůj vzhled a dokážou být neuvěřitelně svůdné. Partnery si vybírají pečlivě a následně si je královsky hýčkají. Mají úžasný organizační talent, takže často přebírají post hlavy rodiny. Někdy na jejich bedra padnou i finanční záležitosti,“ prozrazuje astroredaktorka magazínu Lifee.cz Denisa Zajíčková. 

Mezi populární Váhy patří například herečky Kate Winslet, Gwyneth Paltrow nebo tenistka Serena Williams. V Česku jsou to pak zpěvačky Monika Absolonová, Sisa Sklovská a Tereza Kerndlová. Mezi Váhami nechybějí ani herečka Veronika Žilková či tenistka Martina Navrátilová.

Účesy pro ženy ve znamení Vah

Ženy narozené od 23. září do 22. října se v životě snaží najít rovnováhu. Mají rády kreativní prostředí a esteticky příjemné věci. Potrpí si na detail a neupravené je nikdy neuvidíte

Je pro ně většinou velmi těžké najít jen jeden jediný účes, který by byl tím pravým. Za každou cenu chtějí být půvabné. Milují dlouhé a husté vlasy. Proto si je často nechávají prodlužovat a zahušťovat. Velmi oblíbené jsou mezi Váhami romantické vlny. Sázkou na jistotu je symetrický delší sestřih s pěšinkou uprostřed.

Co se barvy týče, její výběr vždy konzultujte se svým kadeřníkem. Řídit se můžete i barevnou typologií. Jarní a letní typ by měl dávat přednost světlejším odstínům, naopak podzimní si může dovolit trochu extravagance v podobě smyslné zrzavé, měděné či hnědé s červenými odlesky. A ženy zimního typu by měly sázet výhradně na černé vlasy, které jim lichotí nejvíce.  

Inspiraci na účesy pro ženy narozené ve znamení Vah si prohlédněte v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články