Velké kabelky letos frčí: V kurzu jsou jednoduché tvary i praktická řešení

žena, velká kabelka
Zdroj: Freepik.com
Při volbě kabelky můžete vsadit na nadčasovou černou barvu a na nenápadné zdobení třásněmi ve stejné barvě.Hodí ke všemu, takže si jí můžete vzít prakticky kamkoliv a trendy s touto taškou budete kdykoliv.
Vybírat můžete i z barevných kabelek, měly by být ale celé v jedné barvě. Co třeba stylová červená kabelka?
Hodit se vám může i kabelka v béžové barvě se zdobeným vzorovaným okrajem. Sladíte ji téměř ke všemu.+ 4 fotky+ 5 fotek

Konečně nastalo období, kdy mohou být vyznavačky praktičnosti, a tedy i velkých tašek, opravdu trendy. Big size kabelky totiž letos frčí. Je tedy nejvyšší čas pořídit si co největší a nejvýraznější. A na co si dát při výběru pozor?

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 29. 07. 2020 14:00

Můžete jásat. Letošní trendy totiž holdují velkým kabelkám a taškám, do kterých se vám vejde mnohem víc než jen rtěnka, pudr a balíček kapesníčků. S novou trendy kabelkou budete mít od teď prostor i na večeři pro rodinu, oblíbenou knihu nebo časopis, pracovní notebook nebo kosmetickou taštičku s líčidly. A jaké barvy či tvary jsou "in"?

Jednoduchost a nadčasovost

Na rozdíl od pestrých náramků, náhrdelníků a náušnic jsou letos trendy jednoduché nadčasové kabelky. Za dámu budete s jakoukoliv kabelkou, která nemá zbytečné příkrasy a přeplácané detaily. Budete ji tak moct vzít s sebou kdykoliv a kamkoliv vás napadne, navíc díky nadčasovému vzhledu bude v kurzu klidně i za několik let. Namísto zdobení byste tak letos měla při výběru kabelky vsadit na kvalitu. Věřte módním návrhářům, poohlédněte se po řemeslné práci a nebojte si připlatit. Bát se nemusíte ani barev, ideální volbou budou modely v jednom tónu.

Kabelka s praktickými uchy

Co se týče uch a rukojetí kabelek, praktické jsou varianty, které můžete dát přes rameno, ale zároveň je také možné je vzít do ruky. Vyberte si nejlépe takovou kabelku, která bude mít oboje, tedy jak dlouhá, tak krátká ucha. Pokud ale nemáte ráda, když je na kabelce příliš mnoho popruhů, pořiďte si spíše tašku s jednou přiměřeně dlouhou rukojetí, kterou můžete vzít nejen do ruky, ale zároveň v případě potřeby se vám bude hodit i na pohodlné nošení na ramenou. Pokud máte ráda ruce volné, můžete sehnat také zajímavou kabelku s popruhy na záda, která se dá nosit i jako elegantní městský batůžek.

Jakou kabelku si vyberete?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články