Záplava flitrů i odhalené kůže: Podívejte se na outfity českých hvězd na předávání cen influencerům

Záplava flitrů i odhalené kůže: Podívejte se na outfity českých hvězd na předávání cen influencerům
Zdroj: Martin Procházka/Koláž Lifee.cz
Andrea Bezděková a Denisa Pfauserová zářily barvami.Denisa Pfauserová svůj černobílý outfit podtrhla růžovou kabelkou. Zpěvačka Dominique Alagia zvolila blyštivé šaty od Ponerů. Dominique Alagia a její přítel Honza Michálek.+ 16 fotek+ 17 fotek

V Praze proběhlo v úterý večer předávání cen hvězdám sociálních sítí. Další ročník Czech Social Awards uváděla Zorka Hejdová a skleněnou sošku si odnesla i naše Máma na přechodu Vendula Pizingerová. Podívejte se, jak to českým osobnostem na slavnostním večeru slušelo.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 08. 06. 2022 15:00

Na letošní ročník přijala pozvání topmodelka Karolína Kurková, která předávala cenu v kategorii Social Special Award. Tu získal influencer v oblasti technologií Petr Mára. Karolína zvolila černý model, který nechal vyniknout jejím dlouhým nohám, a pochlubila se výrazným makeupem, jemuž dominovala silná černá linka.

Máma na přechodu v koženkových šatech

Další oceněnou osobností byla Vendula Pizingerová, která zvítězila v kategorii What Idol. Na slavnostní událost zvolila sloupkařka Lifee.cz černé koženkové šaty, ke kterým obula žluté lodičky. O tom, jak celý večer probíhal, se dočtete už v pátek na našem webu v rubrice Máma na přechodu.

Dámy zářily ve flitrech

V černé dorazila i Dara Rolins, ale celému večeru vévodily hlavně flitry. Stříbrné na sebe oblékla moderátorka večera Zorka Hejdová a tmavě červené zvolila Lilia Khousnoutdinová, jejíž šaty měly odhalená záda. V minišatech z flitrů, které navíc zdobily po okrajích peříčka, dorazila i zpěvačka Dominique Alagia. 

Flitrové kalhoty i odhalené bříško

Flitrové kalhoty oblékla Gabriela Gášpárová z Love Islandu, která dorazila v doprovodu partnera Petra Havránka. Vyfotila se také s další účastnicí reality show Mishalou Orth, která v dvoudílném modelu odhalila bříško. 

Jak to slušelo dalším hvězdám, mezi než patřili Tomáš Zástěra, Lukáš Hejlík či Natálie Kotková, se můžete podívat do naší fotogalerie. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články