Zpěvačka Lana Del Rey na kolonádě v Karlových Varech? Tahle slečna je jí až nápadně podobná

Lana Del Rey v Karlových Varech: Byla to skutečně ona?
Zdroj: Redakce Lifee.cz
Lana Del Rey si získala fanoušky svými melancholickými písněmi......a také osobitým retro stylem. Lana Del Rey se nebojí obléct ani extra krátké šaty se zajímavě řešeným dekoltem. Takto to Laně slušelo na jednom z jejích koncertů. + 6 fotek+ 7 fotek

KVIFF 2022 je v plném proudu a ani tentokrát si tuto výjimečnou společenskou událost nenechalo ujít mnoho českých ani zahraničních celebrit. Do Varů vyrazila také redakce Lifee.cz a mimo jiné se jí zde podařilo zahlédnout ženu, která byla až nápadně podobná okouzlující zpěvačce Laně Del Rey (37).

Dana Klementová
Dana Klementová 03. 07. 2022 09:00

Jen málokdy se sejde tolik celebrit na jednom místě, jako během filmového festivalu v Karlových Varech. A ani letos tomu není jinak. Tentokrát to navíc vypadalo, že sem zavítala také zpěvačka Lana Del Rey. Jaká vlastně Lana je a je možné, že by do České republiky skutečně přijela? 

Retro styl zpěvačky Lany Del Rey

Elizabeth Woolridge Grant, známá především pod uměleckým jménem Lana Del Rey, je americká zpěvačka a skladatelka, jež dobyla svět svými moderními melancholickými písněmi. Přízeň fanoušků si získala také díky osobitému retro stylu

Co se jejího soukromého života týče, Lana se zájmu médii spíše vyhýbá a její kariéru nedoprovázejí žádné skandály. Kdykoli se však na nějaké akci objeví, rozhodně ji nepřehlédnete. Nebojí se totiž obléct extra krátké šaty ani hluboké výstřihy a díky originálním modelům s nádechem retra je její vizáž prostě jedinečná. 

Vlasy Lana nejčastěji nosí rozpuštěné či lehce stažené dozadu a obzvláště typická je pro ni výrazná černá oční linka, bez které ji prakticky neuvidíte. A i když současná hudební scéna nabízí nespočet talentovaných a úspěšných umělců, Lanu Del Rey byste si díky jejímu tylu s jinou zpěvačkou spletli jen stěží. 

@lifee.cz Proměna v Lanu Del Rey. Jak se vám líbí?💄 #fyp #foryoupage #makeup #lanadelrey #lifee #lifeecz #makeupartist #viral #trend #mua ♬ original sound - 🧿

Lana Del Rey v Karlových Varech

Ač to vypadalo, že si Lana nenechala ujít událost roku v Karlových Varech, pravda je trošku jiná. Ne snad, že by charismatická zpěvačka nemohla do Česka zavítat. Občas však není dobré věřit všemu, co vidíme. A to je i tento případ. Již brzy si na našem webu Lifee.cz budete moci o tajemné dámě z Varů přečíst více. 

Fotografie Lany Del Rey i její dvojnice si prohlédněte v naší fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články