Adam Levine přiznal, že mu chybí porotcování v show The Voice. Stýská se mu po parťákovi Sheltonovi

Adam Levine přiznal, že mu chybí porotcování v show The Voice. Stýská se mu po parťákovi Sheltonovi
Zdroj: Showpix.cz

Frontman kapely Maroon 5 Adam Levine před nějakou dobou skončil s porotcováním v populární americké show The Voice. Sám ale uznává, že mu samotná soutěž i jeho kolegové moc chybí. V této hudební show, které je u nás známá jako The Voice Česko Slovensko, totiž působil dlouhých 16 řad. Pracovně byl však velmi vytížený a přednost dostala i jeho rodina.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 20. 05. 2020 07:32

V Americe probíhá další finále show The Voice. Tentokrát už ale bez populárního Adama Levina, který byl kromě porotce i jedním z koučů. Soutěž mu totiž vzala spoustu času, který Levine musel obětovat na úkor své rodiny. A to mu trhalo srdce, protože s manželkou vychovává dvě malé holčičky. „Jsem jimi posedlý. Zbožňuji je tak, jak mě nikdo nenapadlo, že bych mohl zbožňovat jinou osobu,“ prohlásil pyšný táta v The Ellen DeGeneres Show.

Chtěl jsem se zastavit

Jednačtyřicetiletý zpěvák soutěži obětoval dlouhých osm let, během nichž mu show i kolegové přirostli k srdci. Odchod ze scény pro něj proto nebyl vůbec snadným rozhodnutím. „Chybí mi The Voice. Opravdu mi to chybí. Všichni víme, jak mám rád Blakea Sheltona. Ale chtěl jsem se zastavit a zůstat prostě se svou rodinou,“ uvedl frontman populární americké kapely Maroon 5.

Právě Shelton, kterého Adam zmínil, je už poslední, jenž v Hlasu zůstal od samého začátku soutěže. „I když to opravdu nerad přiznávám, tak mi chybí,“ dodal na jeho adresu Levin.

Nahradila ho Gwen Stefani

Na Adama vzpomínají i všichni fanoušci a příznivci pořadu The Voice. „Vždy bude váženým členem rodiny The Voice,“ uvedl Carson Daly, který je známou tváří amerických televizních pořadů.

Rodáka z Los Angeles v pořadu nahradila úspěšná americká zpěvačka Gwen Stefani, která je partnerkou Sheltona. „Nemohl jsem být šťastnější,“ smál se Blake v pořadu Entertainment Tonight. Ovšem ani Stefani už v show nepůsobí a její místo zaujal Nick Jonas.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články