Ženská móda na mužském těle. Výstřední styl herce Billyho Portera

Ženská móda na mužském těle. Výstřední styl herce Billyho Portera
Zdroj: Instagram.com/theebillyporter
Hollywoodský herec Billy Porter se řadí mezi nejextravagantnější umělce své doby. Neváhá experimentovat s barvami, ani s jednotlivými částmi svých outfitů.Boty a kabelka nějaké dámy? Omyl! Ve střevíčcích vyrazil Billy Porter na Ceny Tony a celý outfit doplnil decentní kabelkou. Pro leckterou dámu by byla chůze na takových podpatcích nebezpečná. Nikoli pro Billyho Portera, který je doplnil k outfitu pro večer ke slavnostnímu udílení cen Grammy. 
Zde vidíte Billyho Portera v celé červené kráse na udílení Tony Awards.+ 3 fotky+ 4 fotky

Outfity známých osobností na červeném koberci vždy vyvolávají rozruch. Ať už v pozitivním, či negativním duchu jsou tyto modely dlouho rozebírány v médiích. Často propíranými svršky se pyšní i výstřední herec a zpěvák Billy Porter.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 03. 02. 2020 14:00

Americký umělec si na výstřednost velmi potrpí. I když se nepovažuje za transvestitu, velmi rád se stylizuje do ženských šatů, které doplňuje nápadnými šperky, vysokými botami či tetováním.

Divadelní herec, který se proslavil až v seriálu

Billy Porter se narodil v Pittsburghu. Vystudoval tamní hudební školu. Po absolvování odstartoval uměleckou kariéru na Broadwayi. Získal spoustu ocenění jako například: nejlepší herec v hudebním filmu za rok 2013 či cenu Grammy za nejlepší hudební divadelní album. Padesátiletý umělec si v roce 2017 vzal svého přítele Adama Smitha. Porter se do podvědomí široké veřejnosti dostal až díky roli v seriálu Pose.

Čím výstřednější, tím lepší

V červnu 2019 si Billy Porter na Cenu Tony vyrazil v červenorůžovém obleku, který byl doplněný dlouhou, bohatě nabíranou vlečkou. V ruce měl malou kabelku, samozřejmě barevně sladěnou s oblečením a nechyběly ani boty na vysokém podpatku.

V květnu loňského roku na cenách Met Gala Poter doplnil svůj outfit také dramatickým vystoupením – nechal se do sálu vnést šesti polonahými muži. Časopis Vogue označil toto entrée jako "nejúžasnější vstup v celé historii cen Met Gala". Porter zvolil oděv na motivy boha slunce. Umělec byl celý laděný do zlaté barvy. Overal doplnil dlouhými křídly a čelenkou, která mu zakrývala hlavu. Tímto outfitem pověřil stylistu Sama Ratelleho a módní značku The Blonds.

Vždycky sukně

Další příležitostí, kde mohl Porter předvést svoji extravagantnost, bylo předávání Oscarů. Ovšem tentokrát zvolil umírněnou barevnou kombinaci a to černo bílou. Vrchní část oblečení tvořila košile s frakem a motýlkem. Ale spodní část představovala velká černá sukně. Tento model navrhl Christian Siriano.

Ani ceny kritiků Grammy se neobešly bez pořádného modelu. K této příležitosti Porter zvolil kombinézu se širokými nohavicemi a vsadil na pastelové barvy. Nechyběly šperky a boty na vysokém podpatku. Oblečení tentokrát navrhoval Hogan McLaughlin.

Billy Porter v rozhovoru pro Hollywood Reporter řekl, že do té doby po něm neštěkl ani pes i přesto, že byl dávno úspěšným hercem. „Byly to šaty, které ze mě udělaly hvězdu,“ uvedl Porter.

NA VÝSTŘEDNÍ OUTFITY HERCE BILLYHO PORTERA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články