Startuje nový televizní pořad Tlouštíci. Osm statečných cvalíků vám ukáže, jak bojovat s nadváhou

Tlouštíci
Zdroj: TV Prima
Tlouštíci je nová reality show o lidech, kteří chtějí změnit svůj život.S proměnou bude účinkujícím pomáhat tým odborníků.Nejprve je potřeba zjistit důvod nadváhy......a pak jej začít řešit. Třeba úpravou jídelníčku a pravidelným pohybem.+ 1 fotka+ 2 fotky

Účastníci nové dokumentární reality show Tlouštíci na Primě nemají pouze problémy s fyzickou kondicí a z ní vyplývající nadváhou, ale často si s sebou nesou i velmi silný životní příběh či problém, se kterým se jim daří bojovat jen do určité míry. A právě s tím jim pomůže tým odborníků.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 26. 03. 2020 09:30

Velké proměny se zúčastní celkem osm osob. Každý z nich promluví otevřeně o svém životě. Mnozí z nich pak zjistí, že za nabytými kily stojí nezdravý způsob stravování a emoční vypětí. Co bude zapotřebí k tomu, aby šla váha dolů? Na prvním místě úprava jídelníčku. Bude nutné do něj zařadit potraviny, kterým se účastníci pořadu doposud úspěšně vyhýbali a rovněž pohyb, bez něhož by neměla žádná dieta smysl.

Na první díl Tlouštíků se můžete podívat dnes ve 21:35 na TV Prima

Nastal čas na změnu života

Kromě úpravy stravování si budou muset tito lidé rovněž udělat pořádek ve svém soukromém životě. “Pořad Tlouštíci by měl také sloužit jako výzva pro ostatní lidí, kteří mají podobné problémy, aby začali se svým životem něco dělat. Při přípravě této reality show nám šlo hlavně o to, aby se účastníci nezměnili jen na několik týdnů pro potřeby natáčení, ale natrvalo. Proměna totiž začíná v mozku, až potom se přesouvá do lednice a na talíř,” uvedl programový ředitel TV Prima.

Problémy a životní nezdary se totiž nedají vyřešit jídlem. Pokud se má jimi člověk přestat zaobírat, potřebuje celkový restart. Nejde o to hubnout a zatínat při tom zuby. Jestliže nemá dojít k recidivě, musí se zdravý životní styl přijmout za úplně normální součást života.

Tlouštíci Extra

Odvysíláním epizody Tlouštíci maraton o hubnutí rozhodně nekončí. Každý čtvrtek bude poté následovat pořad Tlouštíci Extra, ve kterém se rozeberou problémy, s nimiž se musel vypořádat daný účastník proměny. Kromě toho se mohou diváci dozvědět i o zajímavých návodech na hubnutí. Nedílnou součástí bude rovněž vyvracení různých domněnek a mýtů týkajících se zdravého životního stylu.

Kdo bude v první proměně?

V premiérové epizodě Tlouštíků budeme sledovat proměnu paní Markéty (40), která na začátku vážila 122 kilo. Ta si přála, aby zhubla na 80. A právě nadváha byla příčinou jejích problémů. Odložila kvůli tomu i svatbu, jelikož nechtěla být “tlustou nevěstou”. Ani po fyzické stránce to nebyla žádná sláva. Potíže jí dělala i obyčejná chůze.

Po čase začala vinit sama sebe z toho, že to nechala zajít tak daleko. Nic ji nebavilo, byla podrážděná a považovala se za neatraktivní. Poslední kapkou, která ji donutila přihlásit se do pořadu, byly posměšky okolí a kamarádů. Podaří se jí tedy uspět a dosáhnout ve svém životě kýžené změny?

NA FOTKY TLOUŠTÍKŮ Z TELEVIZNÍ SHOW SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroj textu: TV Prima

Zdroj fotografií: TV Prima

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články