Bez plavek v bazénu. Tak tráví karanténu Pavlína Pořízková, která snad vůbec nestárne

Bez plavek v bazénu. Tak tráví karanténu Pavlína Pořízková, která snad vůbec nestárne
Zdroj: Showpix.cz
Pavlína Pořízková, psáno také Paulina Porizkova je americká supermodelka českého původu, která se stala nejmladší modelkou na obálce Sports Illustrated Swimsuit Issue.Během pandemie koronaviru tráví karanténu ve svém sídle, na newyorském venkově.Pavlína, která snad nestárne, sdílí i fotografie bez plavek z bazénu.Neváhá se ale ani ukázat bez nalíčení....+ 4 fotky+ 5 fotek

Nucený pobyt v karanténě se nevyhnul ani topmodelce Pavlíně Pořízkové, která už za pár dnů oslaví 55. narozeniny. Izolaci od lidí, kterou tráví ve svém domě na newyorském venkově, však překonává s humorem.

Petra Járková
Petra Járková 07. 04. 2020 14:22

Pořízková tráví karanténu ve svém domě s bazénem na newyorském venkově. Zvládá to s grácií, dokáže si dělat legraci i sama ze sebe. Koneckonců, na nedostatek všeho je zvyklá. Jak sama říká, vyrůstala za komunismu, kdy byly nedostatky zcela běžné. Nejvíce ji tedy na současném stavu děsí všudypřítomná panika, kvůli které se ze světa vytrácí lidskost. Na svém Instagramu tak zveřejňuje fotky, které ukazují, že jí osobně se lidskost ze života nevytratila. Klidně se lidem ukáže nenalíčená, bez plavek v bazénu nebo při uklízení se skleničkou v ruce. Ostatně, podívejte se sami.

Oslaví 55. narozeniny

Krásná Pavlína, která jako jedna z prvních Češek dobyla svět, oslaví ve čtvrtek neuvěřitelné pětapadesáté narozeniny. Málokdo by věřil, že za svůj perfektní vzhled vděčí pouze genům a plastikám se vyhýbá jako čert kříži. Narodila se roku 1965 v Prostějově a o tři roky později její rodiče emigrovali do Švédska. Ji nechali v komunistickém Československu s babičkou a doufali, že za nimi přijede později. Podařilo se jí to až roku 1975 díky přímluvě švédského premiéra Olofa Palme.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paulina Porizkova (@paulinaporizkov),

V osmnácti na titulce Sports Illustrated

Po pár letech se rodiče rozvedli a Pavlína žila v chudobě až do doby, než kamarádka poslala její fotografii do modelingové agentury. Pak už události dostaly rychlý spád a Pořízková se stala nejmladší modelkou na obálce prestižního časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue. Od té doby se tam objevila ještě několikrát. Později se objevila na obálce Playboye.

Nejkrásnější žena planety

A nejen tam, v 80. letech se z ní stala americká supermodelka českého původu, která byla dokonce v letech 1990 a 1992 zvolena časopisem People jako jedna z padesáti nejkrásnějších lidí planety. Časopis Harper's Bazaar ji zařadil v roce 1992 mezi deset nejkrásnějších žen světa.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paulina Porizkova (@paulinaporizkov),

Filmové úspěchy

Krásná Pořízková si zahrála také ve filmu. Za zmínku stojí snímek Anna, Její alibi nebo Arizona Dream. Účinkovala v televizním pořadu Když hvězdy tančí a porotcovala v soutěži America's Next Top Model.

Volný čas

Ve volných chvílích se věnuje synům, charitě a psaní. Napsala dokonce autobiografický román Léto modelky.

Rodinné zázemí

V roce 1989 se Pavlína vdala za hudebníka kapely The Cars Rica Ocaska. Má s ním syny Jonathana Ravena a Oliviera Oriona. Manželství však nevydrželo a pár se roku 2017 rozvedl. S Ricem, který zemřel v září 2019, však měla i nadále dobré vztahy a jeho smrt ji velmi zasáhla.

NA JEJÍ FOTKY Z KARANTÉNY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články