Film Charlieho andílci: Na plný pecky. Lucy Liu tak moc nesnášela kolegu, že ho nechala vyhodit

Film Charlieho andílci: Na plný pecky. Lucy Liu tak moc nesnášela kolegu, že ho nechala vyhodit
Charlieho andílci: Na plný pecky je americký akční film z roku 2003. Režisérem filmu je McG. Hlavní role ve filmu ztvárnili Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bernie Mac a Crispin Glover.Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) a Alex Munday (Lucy Liu) jsou znovu v akci! Tentokrát jsou v sázce dva stříbrné prsteny, které mají mnohem vyšší hodnotu, než by se na první pohled zdálo.+ 5 fotek+ 6 fotek

Charlieho andílci: Na plný pecky je americký akční film z roku 2003. Režisérem filmu je McG a hlavní role ztvárnily krásky Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu. Během natáčení filmu došlo k mnoha překvapením a my vám některá z nich odtajníme!

Petra Járková
Petra Járková 17. 01. 2020 16:00

Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) a Alex Munday (Lucy Liu) jdou znovu do akce. Tentokrát jsou v sázce dva stříbrné prsteny, které mají mnohem vyšší hodnotu, než by se na první pohled zdálo. Obsahují totiž velmi cenné informace, s jejichž pomocí lze odhalit novou identitu všech osob, zařazených do národního programu pro ochranu svědků. Když svědkové postupně začínají umírat, čeká Charlieho andílky nový úkol.

Sídlo Playboye

Sirotčinec, kam jdou Andílci oblečeni jako jeptišky, je ve skutečnosti Playboy Mansion, který koupil Hugh Hefner v roce 1971. Z tohoto velkolepého síla řídil celé své impérium, ale samozřejmě v něm i žil a pořádal své opulentní večírky.

Konflikt s Lucy Liu

Herec Bill Murray byl ve filmu nahrazen Berniem Macem kvůli sporu, který měl s Lucy Liu. Ta si vydupala, že bude herec z filmu vyhozen, protože s ním nechce hrát.

Odkaz na Českou republiku

Ve filmu se v úvodu dvakrát objeví motiv České republiky. Poprvé, když Alex reprezentuje v gymnastice, je možné zahlédnout u poroty českou vlajku. Podruhé během šachového zápasu je za mladým šachistou na zdi nápis Czech Republic.

Bojová helikoptéra

Helikoptéra, se kterou se andílci na začátku filmu zachrání, byla v době vzniku snímku nejmodernější ruská bojová helikoptéra Kamov Ka-52 "Alligator".

Gesto od Bon Joviho

Drew Barrymore opravdu chtěla ve své flashbackové scéně píseň od Jona Bon Joviho Living on a Prayer, jenže práva na ni byla moc drahá. Tak Drew zavolala samotnému Jonovi a vysvětlila mu, jak je pro ni důležité, aby ve filmu jeho píseň zazněla. Bon Jovi tedy udělal výjimku a píseň nakonec ve filmu zazní.

Odmítnutí Courtney Love

Role Madison Lee byla nejdříve nabídnuta Courtney Love, ale ta odmítla.

NA SNÍMKY Z FILMU CHARLIEHO ANDÍLCI: NA PLNÝ PECKY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

REDAKČNÍ TIP: NA FILM CHARLIEHO ANDÍLCI: NA PLNÝ PECKY SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20:15 NA PRIMA COOL

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články