Hořká komedie Pepa: Michal Suchánek jako brutální smolař, který hledá štěstí

Český komediální snímek Pepa s Michalem Suchánkem v hlavní roli. Film natočil v roce 2018 režisér Ján Novák.
Zdroj: TV Nova
Český komediální snímek Pepa s Michalem Suchánkem v hlavní roli. Film natočil v roce 2018 režisér Ján Novák.Životní příběh Pepy, v jehož roli zazářil Michal Sucháne, začínáme sledovat už při seznámení jeho rodičů.
Postupně pak s Pepou prožíváme předškolní léta a rozluku jeho rodičů, procházíme s ním základní i střední školou a prvními nesmělými pokusy na poli vztahů s dívkami.

Jsme svědky Pepovy neúspěšné pracovní kariéry a obdobně neúspěšného manželství i rodinného života.

+ 4 fotky+ 5 fotek

Hořká komedie Pepa, ve které exceluje herec Michal Suchánek, je o naději, že všechno jednou dobře skončí. Jaká je ale realita? Suchánek hraje ve filmu průměrného českého chlápka, který ničím nevybočuje z řady.

Petra Járková
Petra Járková 18. 01. 2020 16:00

Pepa je průměrný český chlápek, který zdánlivě ničím nevybočuje z řady. Od okamžiku, kdy vyšel ze školy, zůstává stále v jedné práci. Má jednu manželku, jednu dceru. Chce mít spokojený život, ale smůla se mu lepí na paty takovým způsobem, že se při sledování filmu s chutí zasmějete. Proč byste se měli na komedii Pepa podívat?

Možná se v ní mnozí z vás najdou

Pepa je brutální smolař. Jeho život je ukázkovým příkladem, kdy sebevražda je nejlepším možným řešením. Ale přesto má vlastnosti, které má v jisté míře úplně každý člověk. Není tak těžké se v něm vidět, i když si to často nechceme přiznat. A tak je film dobrým impulzem k sebereflexi.

Potěšíte se cizím neštěstím

Vždycky je dobré se podívat, že se někdo má hůř než vy. Život tak potom vypadá o něco méně beznadějně.

Skvělý herecký výkon

Po delší době se Michal Suchánek ukázal v hlavní roli a neskutečně mu to šlo. V Pepovi dokázal, že je pořád dobrý herec a zvládne i tak obtížné postavy, jakou Pepa zcela nepochybně je.

Vtipné okamžiky

Nepřestanete se smát třeba Pepovým pokusům o soulož, které vás naprosto odrovnají. Stejně tak jeho hádky s manželkou, při kterých vlastně vůbec nemluví.

NA SNÍMKY Z FILMU PEPA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII PEPA SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články