Hříšný tanec: Natáčelo se na podzim ve spartánských podmínkách, Baby měla problém s milostnými scénami

Píseň "Time of my life" vyhrála Zlatý glóbus, Oscara i Grammy.
Zdroj: Youtube
Soundtrack k filmu byl 11x platinový......a píseň "Time of my life" získala Oscara i Grammy.Patrickovi se podařilo předvést dvojitou piruetu až na dvacátý pátý pokus. Tedy z jeho pohledu. Swayze byl totiž mnohem lepší tanečník než jeho filmová postava.+ 6 fotek+ 7 fotek

Kdo neviděl tento kultovní romanticko-hudební film alespoň tisíckrát, jako by nebyl. I když byl Hříšný tanec natočen před více než třiceti lety, dosud diváky neomrzel a hlášky jako „Bejby nebude sedět v koutě“ dávno zlidověly. Pořád jsou ale věci, které jste o tomto legendárním snímku nevěděli!

Petra Járková
Petra Járková 21. 08. 2019 16:00

Brambůrky, víno, nohy na stůl a po ruce krabice papírových kapesníků – tak bude dnes vypadat večer nejedné české ženy. V televizi totiž budou vysílat legendární Hříšňák!

Co jste o tomhle romantickém filmu nevěděli?

Patrik si vše tančil sám

Patrick Swayze byl na rozdíl od své herecké kolegyně výborným tanečníkem. Zatímco ona využívala na většinu scén dublérku, on nikoliv.

Zatínání zubů

Jak později Patrick uvedl, většina tanečních scén pro něj byla frustrujících. Byl totiž daleko lepším tanečníkem než jeho filmová postava.

Spartánské podmínky

Přestože se film odehrává v létě, natáčení se protáhlo až do podzimu. Většina letních scén se tak natáčela ve velmi nízkých teplotách včetně tanečních scén v jezeře. Podmínky vskutku spartánské!

Píseň od Patricka

Ve filmu zazní také píseň She's Like The Wind, kterou napsal, zazpíval a otextoval sám Patrick.

Bejby nechtěla líbat na ústa

Ač se to mnohým z nás zdá neuvěřitelné, Jennifer měla problém s milostnými scénami. Nechtěla totiž líbat Patricka na ústa a byla kvůli tomu mnohokrát napomínána samotným režisérem.

NA FOTOGRAFIE Z FILMU HŘÍŠNÝ TANEC SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články