Kim Basinger je dnes 66 let a vypadá dokonale: Oscarová herečka utrácí neuvěřitelné sumy za kosmetiku

Kimila Ann "Kim" Basinger je americká herečka a bývalá modelka, držitelka Oscara a Zlatého glóbu.
Zdroj: archiv Extra
Kimila Ann "Kim" Basinger je americká herečka a bývalá modelka, držitelka Oscara a Zlatého glóbu.Narodila se v Georgii muzikantovi Donu Basingerovi a modelce, herečce a plavkyni Ann jako třetí z pěti dětí.Má dva bratry Micka a Skipa a dvě sestry Ashley a Barbaru. Vyhrála několik regionálních soutěží krásy, díky nimž se také dostala k modelingu.+ 4 fotky+ 5 fotek

Asi není divu, když řekneme, že začínala jako modelka a bývalá Miss v provinčních soutěžích krásy. Ale jak to tak bývá, jenom šerpa a korunka jí nestačily a Hollywood zase potřeboval někoho, kdo má talent a hezky se na něj kouká.

Petra Járková
Petra Járková 08. 12. 2019 07:00

Kim Basinger slaví dnes neuvěřitelných 66 let a je to žena, u níž je velmi těžké na první pohled říct, kolik jí vlastně je. Z velké části za to mohou geny, z menší pár nepoznatelných plastických úprav a do třetice tu je kosmetika, za niž tahle oscarová herečka utrácí neuvěřitelné sumy.

Voda z ledovců na mytí vlasů

Pověstná je hlavně svou blond hřívou, o kterou pečuje tak úzkostně, že to pohoršuje i veřejnost. Nechávala si totiž jeden čas dovážet na mytí vlasů přírodní ledovcovou vodu z Islandu a tahle manýra se samozřejmě nelíbila zeleně smýšlejícím lidem, protože Kim si tam navíc nechávala posílat soukromé letadlo.

Praní špinavého prádla

Herečka se často objevovala v odvážných filmových scénách, proslula rolí v erotickém thrilleru 9 a 1/2 týdne a patřila jí obálka Playboye. Přesto je v soukromí za hodnou holku, nemá na kontě žádný skandál s muži, akorát rozvod s Alecem Baldwinem trochu nezvládli a proprali si špinavé prádlo na veřejnosti.

Úspěchy i neúspěchy

I když už má dávno za sebou polovinu života, s točením nekončí a do důchodu se nechystá, její jméno ještě pořád přitahuje pozornost. Možná proto, že ačkoliv má doma Oscara za vedlejší roli, může se také „pochlubit“ pěknou řádkou nominací na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Kontroverze. To diváci rádi.

NA SNÍMKY NESTÁRNOUCÍ KIM BASINGER SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články