Lela Ceterová už je Vémolová: Jen pásek Karlose vyšel na téměř 20 tisíc, kolik stály vyzdobené šaty nevěsty?

Lela Ceterová a Karlos Vémola: Svatební den a fotky nevěsty v šatech za statisíce
Zdroj: Herminapress
Svatba Vémolových se konala v Občanské plovárně v Praze. Molo, kde probíhal obřad, bylo honosně zdobené květinami. Ženich čekající na obřad. Oddávajícím byl Jiří Krampol. + 21 fotek+ 22 fotek

Svatební den Karlose Vémoly a Lely Ceterové konečně nastal. Ve čtvrtek 28. července si řekli svá ano a my se nyní v detailu podíváme na šaty nevěsty, které by jen tak ledajaká žena neoblékla.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 28. 07. 2022 21:21

Jako téměř každá žena, i Lela Ceterová měla od útlého dětství představu, jak by měl její den D vypadat. "Už když jsem byla malé děvčátko, tak jsem měla o svých svatebních šatech nějakou představu a celé ty roky se mě ta představa držela, jak by měly vypadat ty vysněné. Po tolika letech se mi to splnilo, šaty se šily několik měsíců u firmy Bernhardt a jsou opravdu tak nádherné, že když jsem si je oblékla, tak jsem se rozplakala. Byl to pro mě velmi silný emoční pocit," svěřila se Lela Ceterová pro eXtra.cz.

Šaty, které oblékla měly mít podle slov Karlose Vémoly cenu šplhající se ke čtvrt milionu korun. Zápasník MMA byl oblečen od stejné značky jako jeho vyvolená. Z jeho obleku nejvíce vyčníval pásek značky Louis Vuitton, který zakoupíte za zhruba 19 tisíc korun. 

Svatební šaty Lely Ceterové

Lela oblékla čistě bílé šaty s korzetovým topem. Šaty byly zdobené krajkovým vyšíváním s kamínky a nevěstě nechyběla ani tiára a dlouhý závoj. I ten byl zdobený jak krajkou, tak i perličkami, jak se můžete podívat na detailních snímcích v galerii.

Hluboký výstřih šatů Ceterová ozdobila šperky s drahými kameny značky Nobless Czech. Samotná nevěsta k tomu na Instagramu řekla: "Princezna bez diamantů přeci nemůže být."

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Ceterova (@lela_ceterova_official)

Svatební líčení nevěsty nejvíce dotvářely dlouhé umělé řasy a světle růžová rtěnka. Vlasy měla krásně zvlněné a nechala je rozpuštěné, aby na nich krásně seděla koruna i závoj. Jako správná nevěsta zvolila i jemnou francouzskou manikúru.

Obřad na růžemi zdobeném mole na Vltavě

Role kněze se ujal Jiří Krampol, který novomanželům podával i prstýnky. Ti si slíbili věrnost v dobrém i ve zlém na mole u Občanské plovárny v Praze, kde poté probíhalo i svatební veselí.

Šťastní novomanželé: 

Svatba zápasníka MMA a modelky byla v opulentním stylu, což bylo velmi očekávané, vzhledem k tomu, jak si novomanželé ve výstřednosti libují. Manželé nezapomněli na vypouštění holubic a nechyběl ani kolotoč. Na oslavě vystoupil také zpěvák Rytmus

Na fotky ze svatby se můžete podívat do naší galerie. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články