Mladý český filmový talent Vojtěch Babišta: Kromě nového českého filmu Casting na lásku natočil i dva čínské filmy

Vojtěch Babišta je český herec, model a bývalý profesionální hráč squashe, žijící v Praze.
Zdroj: Youtube
Vojtěch Babišta je český herec, model a bývalý profesionální hráč squashe, žijící v Praze.Vojtěch se narodil jako druhé dítě v rodině Babištových – matka kosmetička a otec podnikatel. Rodina pochází z malého města Hlučín. Má starší sestru, nevlastního bratra a nevlastní sestru. V jeho devíti letech se rodiče rozvedli.V jeho sedmnácti letech ho postihla velká ztráta, kdy mu zemřel otec.Vojtěch je bratrancem známé české modelky Ester Berdych Sátorové, manželky profesionálního tenisty Tomáše Berdycha.+ 6 fotek+ 7 fotek

Bratranec české modelky Ester Berdych Sátorové, která je manželkou profesionálního tenisty Tomáše Berdycha, se uchytil ve světě showbyznysu a v hereckých kuloárech o něm je slyšet více a více. Nyní natáčí nový český celovečerní film, který bude mít premiéru příští rok.

Petra Járková
Petra Járková 12. 10. 2019 08:00

Začátek kariéry

Herectví se věnoval již po dobu své sportovní kariéry a studia na střední škole. Objevil se v seriálech Ulice a Ordinace v růžové zahradě a také ve vedlejších rolích v pořadech televize Barrandov nebo v reklamě na mobilní telefon Huawei s americkou produkcí, která byla točená v Praze. Po maturitě se odstěhoval do Prahy, kde se začal věnovat herectví naplno.

Život v Číně

V roce 2017 se přestěhoval do Číny a později do Hongkongu, kde fotil, chodil po molech, objevoval se v magazínech a točil reklamy. Když se objevil v Česku, bylo to vždy jen na chvíli.

Role

Zahrál si roli mladého záchranáře ve filmu Dukla 61 pod vedením Davida Ondříčka a také se objevil v seriálu Ohnivé kuře. Když se z Asie vrátil, zahrál si vedlejší roli v seriálu Modrý kód a natočil reklamu pro město Karlovy Vary, tamější lázně, školu a celosvětově známý filmový festival v hlavní roli, fotil pro český magazín Volkswagen, natáčel klipy a další reklamy. Působil také jako reklamní tvář oblekové firmy Bandi Vamos.

Nový seriál

V létě si zahrál v seriálu Herec v režii Petera Bebjaka, který bude vysílat Česká televize.

Tvář kosmetické značky

Další novinkou je, že se stal tváří americké kosmetické značky Neostrata v Česku. Momentálně probíhá kampaň od podzimu do konce zimy.

Čínský film

Dále mladý herecký talent na jaře natočil dva čínské filmy, které vyjdou další rok.

"Užil jsem si to. V prvním filmu hraju šoféra mému čínskému šéfovi v BMW X5 a komunikujeme spolu o životě. V druhém snímku zase hraju milence,"  prozradil Vojta.

Ocenění

Vojta byl také nominován na Fusion Film Festivalu za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v krátkometrážním cizojazyčném filmu za film Landscape v režii Leonarda Nussenzveiga. Film vyhrál nejen na tomto festivalu, ale i na dalších ceny za scénář, nejlepší film a režii.

"Jsem moc rád za takový úspěch. Stále chci na sobě pracovat a tyhle věci mě vždy nakopnou," říká pokorně Vojta.

NA HERCE VOJTĚCHA BABIŠTU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články