Módní šperky: Trendy roku 2020 přejí barvám, ale i geometrickým tvarům

Módní šperky: Trendy roku 2020 přejí barvám, ale i geometrickým tvarům
Zdroj: pixabay.com
Náušnice ve tvaru kuliček jsou naprostá klasika. Ty se hodí jak k elegantnímu, tak ležérnímu stylu.Perličky budou opět jedním z předních hitů. Ač jejich sláva nepominula, letos budou mít hodně prostoru.Co se ale vrací, tak to budou kruhy. Nejlepší budou ty ve zlatém provedení.Nebojte se své oblečení doplnit nějakou broží. A nejlépe když bude hrát všemi barvami. + 5 fotek+ 6 fotek

Šperky jsou důležitou součástí našeho každodenního outfitu. Je málo žen, které nenosí vůbec žádné šperky. Pokud patříte k těm, které šperky nestřídají a nosí pouze své oblíbené kousky, ale i k těm, které se šperky experimentují, přinášíme vám několik tipů, které ovládnou letošní rok.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 20. 03. 2020 14:00

Hlavní roli budou hrát barvy. Nebojte se tedy barevných kombinací. Materiály, ze kterých se budou šperky nejčastěji vyrábět, jsou bílé zlato, platina s diamanty či žluté zlato. Zabodujete minimalistickými kousky, ale nejlépe ve velkém množství. Pokud jste ráda středem pozornosti, tenhle rok divokým kombinacím přeje. Také se opět vrací perly, které si své místo na výsluní drží dlouho, ale letos se ve výlohách zlatnictví budou objevovat častěji.

Kruhy i jedna náušnice

Máte-li ráda střídmost, tak pro vás budou kuličky v uších tím pravým ořechovým. Kuličky mohou být v jakémkoliv barevném provedení. A jelikož se jedná o velmi jemný doplněk, můžete si je vzít nejenom k elegantním šatům, ale i k ležérnímu oblečení. Ve střídmějším provedení také mohou být perličky. Pokud jste milovnicí perel a extravagance, nezoufejte, tento styl má tolik druhů provedení, že si určitě vybere každá.

Co zažívá velký boom, jsou kruhy, ať už malé nebo ty velké. V ideálním případě by měly být ze zlata, aby dominovaly vašemu outfitu. Jestliže fandíte výrazným doplňkům, máme pro vás tip, který bude mít zaručený úspěch. A tím je pouze jedna náušnice v uchu. Druhé ucho můžete nechat volné či ho případně ozdobit malou pecičkou.

Šperky ovládne geometrie i tvary ptáků

Zabodujete také nějakou originální broží, šperkem v geometrickém provedením či boho stylu. Náramkem neobvyklých tvarů můžete také doplnit své elegantní hodinky. Návrháři začali hodně pracovat i s geometrickými tvary. Nejčastěji tvoří s trojúhelníky, čárami či čtverci.

A co se týká boho stylu, ten je tvořen třeba náušnicemi se střapci, semišem, koženým náhrdelníkem, korálky či stuhami.

Zajímavostí v letošních trendech jsou šperky ve tvaru ptáků. Tyto šperky mají také určitý skrytý význam. Například vlaštovka značí útulnost, pohodlí a ženskou krásu. Zato sova je symbolem moudrosti, labuť je projevem lásky. Dáte-li přednost jakémukoliv jinému pěvci symbolizujete svobodu a inspiraci.

NA DALŠÍ MÓDNÍ ŠPERKY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články