Mr. Bean slaví 65. narozeniny aneb Jak se z přitroublého ucha stal charismatický muž

Rowan Sebastian Atkinson je britský herec a komik. K jeho nejznámějším rolím patří postava Mr. Beana.
Zdroj: Profimedia
Mr. Bean se vysílal ve více než 200 zemích po celém světě. Velkým plusem byla skutečnost, že nebyl zapotřebí dabing.Poprvé se Atkinson převtělil do svého alter ega na univerzitě v Oxfordu.Pan Fazole odešel do oficiálně do důchodu v roce 2012.Bean se neobjevil jen v populárním sitcomu, ale rovněž ve filmech, krátkých skečích a reklamách.+ 6 fotek+ 7 fotek

Kdo by neznal tohoto legendárního komika, který už několik desítek let kouzlí úsměv na rtech milionů lidí po celém světě. Jaký je životní příběh Rowana Atkinsona a jakou prošel do dnešního dne neuvěřitelnou proměnou?

Petra Járková
Petra Járková 06. 01. 2020 07:00

Mimika Mr. Beana mu vydělala neuvěřitelné jmění a celosvětovou slávu. „Nejsem hezký, tak toho musím využít,“ řekl v jednom rozhovoru Rowan Atkinson.

Zraje jako víno

Tato věta však s přibývajícím věkem však přestává být pravda. Pětašedesátiletý herec je totiž důkazem toho, že některým mužům léta prostě sluší a zrají jako víno.

Luxusní vozy a plyšový medvídek

Málo se také ví, že Rowan Atkinson je velmi sečtělý a vzdělaný muž. Má ale také rád luxusní rychlé vozy. Za své neuvěřitelné ksichty a grimasy si na ně také dostatečně vydělal. Kdo by si nepamatoval scény, jak zabíjí sardinky z konzervy o lavičku nebo jeho legendárního medvídka, který se díky své oblíbenosti začal vyrábět ve velkém.

Charisma a elegance

Z tohoto mameluka, který zkazil vše, na co sáhl, se však postupem času stal charismatický pohledný elegán, který dostává do kolen ženy ze všech koutů světa. Od šedesáti prostě vypadá nejlépe, co kdy vypadal.

Dlouhé manželství

K nedosažitelnosti mu přidával i fakt, že jako jeden z mála žil ve velmi dlouhém a šťastném manželství s první a jedinou ženou svého života, stranou skandálů a bez jediné újmy na cti. Od roku 1990 byl totiž ženatý se Sunetrou Sastry, s níž má dvě děti, Lily a Benjamina. Rozvedli se v roce 2015.

NA TO, JAK ŠEL ČAS S ROWANEM ATKINSONEM SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články