Nejdojemnější okamžiky z koncertů Leoše Mareše v O2 areně: Líbal fanynku a vyznal lásku dvouměsíční dceři

Nejdojemnější okamžiky z koncertů Leoše Mareše v O2 areně: Líbal fanynku a vyznal lásku dvouměsíční dceři
Zdroj: Herminapress
Redakce webu Lifee.cz navštívila koncert Leoše Mareše v pražské O2 areně.Moderátor Leoš Mareš v květnu realizoval další ze svých show, které se dříve nemohly uskutečnit kvůli pandemickým opatřením.Show se skládala z jeho nejznámějších písní, nechyběla řada zajímavých hostů jako třeba vítěz SuperStar 2021 Adam Pavlovčin.Moderátor Leoše Mareš dokázal dvakrát po sobě vyprodat pražskou O2 arenu.+ 4 fotky+ 5 fotek

Moderátor Leoš Mareš (46) odehrál o víkendu v pražské 02 areně další dva ze svých „jediných koncertů v životě". Redakce Lifee.cz u toho pochopitelně nesměla chybět. A že to stálo za to! O konfety, ohně a dojemné okamžiky nebyla nouze.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 05. 2022 15:30

Jak Leoš Mareš avizoval na svém Instagramu, koncerty nesměly trvat zbytečně dlouho, aby se domů stihli dostat veřejnou dopravou i ti fanoušci, kteří neměli k dispozici auto. A své slovo dodržel. Show to ovšem v obou případech byla velkolepá a redakce Lifee.cz na té sobotní nesměla nechybět.

Zásnuby, u kterých slzela celá hala

Zlatým hřebem vystoupení byly zásnuby dvou návštěvníků koncertu, které Leoš Mareš inicioval před tím, než zazněla jeho oblíbená píseň Fix You od skupiny Coldplay v podání Alberta Černého. Právě ta hrála i v momentě, když moderátor před lety při romantické večeři ve dvou požádal o ruku svou současnou manželku Moniku.

Jak Leoš Mareš žádal Moniku o ruku?

Leoš Mareš se tenkrát nejprve optal Moničina tatínka, zda se s jeho dcerou může zasnoubit, a potom s nic netušící přítelkyní odjel do hotelu v Mariánských Lázních. Po večeři následoval ohňostroj na terase a rozezněla se právě píseň Fix You„Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mi pak řekla, že jí to vůbec nedošlo. Viděla krabičku, ale myslela si, že to je nějaký dárek. No, a pak už jsem klečel…,“ popisuje událost Mareš na svém Instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Leoš Mareš vzpomínal na dcerku Alex i Karla Gotta

Koncerty Leoše Mareše v pražské O2 areně se neobešly ani bez dalších dojemných momentů. Moderátor vyznal v písni Slib, která byla původně určena její matce Monice, lásku své nedávno narozené dceři Alex. Chybět nesměla ani vzpomínka na zesnulého Karla Gotta, se kterým Leoše pojí nově pojatá verze hitu Být stále mlád.

Už v pátek si pak přišla na své i jedna z fanynek, která dostala od Leoše pusu. Právě ji si moderátor vyhlédl během recitování hitu Nejhorší věta a část písně jí věnoval. Nezůstalo ovšem jen u pohledu z očí do očí. Mareš ji nejdříve políbil na tvář a pak ji vytáhl na pódium, kde ji dlouze objal a na rozloučenou opět políbil.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články