Sandra Bullock o Slečně zamilované: ”Kdybyste ten film viděli a pochopili ho, tu Zlatou malinu byste mi nedali!”

Slečna zamilovaná
Zdroj: Prima Max
Už je zřejmě na lovu a vyčkává na potencionální oběť.Stalkerka, nebo jen žena, která si zaslouží lásku?Přebarvené vlasy a výrazně červené kozačky. Kdo by na ni dokázal zapomenout?Tak co teď? Klapne už to konečně?+ 1 fotka+ 2 fotky

Čas od času se každý z nás setká s člověkem, který je prostě jiný. Ať už kvůli svému stylu oblékání, chování či koníčkům. Jinými slovy je nepřehlédnutelný. Taková je i Mary Horowitzová (Sandra Bullock) ve filmu Slečna zamilovaná, jenž získal nejedno ocenění, avšak ne takové, jaké by stálo za pochvalu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 28. 03. 2020 16:30

Co se stane, když se jedna žena bezhlavě zamiluje do muže, který ovšem její lásku neopětuje, a navíc ji považuje za stalkerku? O tom vypráví ztřeštěná komedie Slečna zamilovaná. Bláznivá Mary se po schůzce naslepo nehodlá vzdát kameramana Steva, jenž jí ihned padne do oka. On to ale vidí jinak. Aby se jí zbavil, nabídne jí, že by ho mohla doprovázet při jeho zpravodajských cestách. K jeho údivu mu na to kývne. A tak se od něj Mary nehne ani na krok.

 

Na film Slečna zamilovaná se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max

Je to poděs

Co nelze Sandře upřít, je její nezapomenutelná vizáž a potažmo celý charakter postavy. Odbarvená blondýna v červených kozačkách, živící se psaním křížovek? To se hned tak nevidí. Ale i takoví lidé mají právo na lásku, a Mary hodlá tohoto privilegia plně využít.

Když totiž začne svého vysněného muže nahánět, stane se pro něj doslova noční můrou. Každopádně i tento zdánlivě vážný případ s sebou přináší prostor pro spoustu komických situací a zvratů. Přece jen se jedná o romantickou komedii, či chcete-li road movie, a ne o thriller zabývající se tématem stalkingu.

Věděli jste, že...

V době natáčení filmu bylo Sandře Bullock čtyřicet čtyři let. Musíme uznat, že vypadala o hodně mladší.

Herečka strávila dětství v Německu, do Ameriky se přestěhovala až ve svých dvanácti letech. Rodná zem v ní však zanechala trvalou stopu. Dodnes hovoří plynně německy.

Pronásledovaného kameramana si zahrál tehdy třiatřicetiletý Bradley Cooper, jehož jméno se v minulém roce nejvíce skloňovalo v souvislosti se známou zpěvačkou Lady Gaga a jejich zprvu profesním vztahem, který měl posléze přejít i v partnerský.

Špatná interpretace

Při předávání Zlaté maliny, což je cena, která se každoročně udílí těm nejhorším filmům, Sandra Bullock řekla: “Ten film jste jednoduše špatně pochopili. Všem vám bude rozdáno DVD s filmem, a až se na něj znovu podíváte, garantuji vám, že příští rok tu cenu vrátím!” Nevrátila, ale za svůj proslov sklidila veliký potlesk.

A aby mohla držet něco i v druhé ruce, dostala, kromě ceny za nejhorší herecký výkon, i Zlatou malinu za nejhorší filmový pár, který se jí podařilo s Bradleym Cooperem vytvořit. Na druhou stranu, cenu hned tak někdo nedostane, musí si ji opravdu zasloužit. O tom, zda filmová porota rozhodla o udělení maliny skutečně zodpovědně, se můžete přesvědčit v sobotu večer na Prima Max.

NA FOTKY Z FILMU SLEČNA ZAMILOVANÁ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: TV Prima, csfd.cz

Zdroj fotek: Prima Max

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články