V občance 54 let, postava jako dvacítka. Recept na štíhlou figuru podle herečky Liz Hurley

Herečka ve svých 54 letech vypadá skvěle.
Zdroj: Showpix.cz
Elizabeth Hurley ve svých 54 letech vypadá skvěle.Stále má vynikající postavu, závidět by jí mohla leckterá dvacítka.Elizabeth Hurley proslavily její černé šaty značky Versace. Dosud neznámá přítelkyně slavného herce na sebe strhla veškerou pozornost - právě tento oděv se později zapsal mezi ikonické šaty a Elizabeth Hurley její outfit přinesl velikou slávu.+ 11 fotek+ 12 fotek

V roce 1994 slavil snímek Čtyři svatby a jeden pohřeb nebývalý úspěch po celém světě. Film se na dlouhou dobu stal jedním z nejlépe vydělávajících počinů britské produkce a herce, kteří si v něm zahráli, vynesl mezi hvězdy. Díky premiéře tohoto filmu se ale mezi slavné osobnosti ze dne na den rovněž zapsala i tehdy zcela neznámá začínající herečka, která se v něm ani neobjevila.

Olga Ross
Olga Ross 14. 04. 2020 14:08

To ale Elizabeth Hurley nezabránilo strhnout na sebe veškerou pozornost. Ten večer se totiž na slavnostní akci objevila po boku svého tehdejšího přítele, Hugha Granta, jenž si naopak ve filmu zahrál, a do společnosti vynesla černý oděv značky Versace. Přiléhavé šaty s průstřihy, které držely pohromadě zlaté spínací špendlíky, spustily na červeném koberci pozdvižení. Dosud neznámá přítelkyně slavného herce se rázem stala hvězdou večera. Právě tento oděv se později zapsal mezi ikonické šaty a Elizabeth Hurley její outfit přinesl velikou slávu.

Slavné šaty Versace

Začínající hvězda si koneckonců takový oděv mohla dovolit obléct díky své vypracované postavě, na které pilně pracuje dodnes. Čtyřiapadesátiletá herečka a pyšná matka se i v současnosti může pochlubit stejně půvabnými křivkami jako na premiéře legendárního filmu. Hurley ale tvrdí, že žádné diety nedrží. Údajně některé před mnoha lety vyzkoušela, ale ani u jedné nikdy nevydržela. Praktikovala například dietu, kdy podle typu krve musíte jíst určitý druh potravin. Hurley ovšem říká, že to není nic pro ni a že klíčem k její figuře, je vyvážená strava.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

Hlavně zdraví

Na jídle, které konzumuje, si ale herečka dává záležet nejen kvůli své postavě, ale také kvůli zdraví. Hurley totiž v roce 1992 přišla kvůli rakovině prsu o svoji babičku. Po mnoho let tak působí jako aktivistka v boji proti této zákeřné nemoci. Na projektech spojených s osvětou proti rakovině například spolupracovala i s proslulou kosmetickou značkou Estée Lauder.

Nyní se ale herečka, která je známá hlavně díky filmu Smlouva s ďáblem, aktivně věnuje fitness a navrhuje plavky a bikiny. Své výtvory také velice aktivně propaguje na sociálních sítích, kde hlavně na Instagramu díky působivým fotografiím sklízí veliký obdiv od milionů fanoušků. Jak se ale Hurley ve skutečnosti udržuje ve formě?

Čerstvé potraviny

Herečka a návrhářka dbá na to, aby během dne jedla jídla připravená převážně z čerstvých produktů. Hurley pro magazín The Cut například uvedla, že si velice potrpí na lokální potraviny a ty upřednostňuje. Také se zcela vyhýbá polotovarům a snaží se hydratovat své tělo průběžně během celého dne.

Podle Hurley tajemství její dokonalé postavy tkví v tom, že kombinuje několik pravidel dohromady. Vždy si najde čas na cvičení, jí vyvážená a zdravá jídla a dopřává si relaxaci a dostatek odpočinku. Během dne si tedy Elizabeth dává pouze tři jídla. Po ranním cvičení ke snídaní jí hlavně bílý řecký jogurt s kousky banánu a medem. Na oběd si dává misku husté zeleninové polévky a k večeři sní libové maso s velkým množstvím zeleniny.

NA DOKONALOU POSTAVU LIZ HURLEY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články