5 největších šoků v seriálu Ulice: Blanka obětí znásilnění, Gábina má rakovinu, Aničku přepadli s nožem

Přes to všechno, čím si doposud přešla, právě teď zažívá opravdu nejhorší chvíle svého života.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Tím největším šokem pro diváky Ulice bylo, když v lednu zemřel režisér Dušan Klein, duchovní otec seriálu.Dušan Klein byl po zrodu seriálu Ulice několik let také jeho šéfrežisérem. Sám režíroval sto třicet epizod.Bez Dušana Kleina by seriál Ulice nebyl takový, jaký jej máme rádi dodnes.Přesuňme se teď k postavám z Ulice. Anička má nos na potíže. A hned pochopí, že Fógl s Ričim nemají dobré úmysly. Jenže si tím zadělá na malér.+ 10 fotek+ 11 fotek

V seriálu Ulice jsme letos byli svědky mnoha překvapivých scén. Některé ale lze směle zařadit mezi šokující. Pamatujete, co Luděk provedl Blance? A v jakém ohrožení se ocitla Anička?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 11. 07. 2022 17:15

Seriál Ulice má za sebou 17 let existence. Za tu dobu nebyla nouze o překvapení. A uplynulý půlrok na ně byl opravdu bohatý. Až seriálu skončí letní pauza, dočkáme se určitě mnoha dalších. Ulice je momentálně dostupná na Voyo.

Blanka se v Ulici stala obětí znásilnění

Jeden z nejtěžších osudů má mezi postavami seriálu Ulice jednoznačně Blanka (Linda Rybová). Potýkala se s alkoholismem i manželem Luďkem (Vasil Fridrich). Ten nejdřív její závislost zlehčoval, pak se z něj vyklubal opravdu špatný člověk, který Blanku nenechal na pokoji ani po rozvodu.

Letos v únoru Luděk dokonce Blanku znásilnil, aby jí ukázal, kdo je doma "pánem". „Abych to mohl zahrát, musel jsem nejprve pochopit Luďkovu vnitřní logiku. Takže můžu říct, že ho chápu, přesto ho nemohu žádným způsobem obhájit. Jeho chování je ve všech směrech za hranou a nepřípustné,“ vysvětlil Vasil Fridrich způsob, jak se na nelehkou scénu znásilnění připravoval.

Gábina z Ulice má rakovinu

K dalšímu velkém šoku došlo v seriálu Ulice v březnu. Gábina (Aneta Krejčíková) se již nějakou dobu potýkala se zdravotními problémy. Myslela ale, že bolesti břicha způsobuje stres, kterému byla vystavena. A jako mnoho dalších lidí, i ona odkládala návštěvu lékaře na dobu, až bude mít víc času...

Jenže bolesti břicha se ozývaly čím dál častěji a byly stále větší. Jednoho dne Gábina zjistila, že po sexu krvácí. To už ji vyplašilo natolik, že si zašla na vyšetření. Ukázalo se, že má v těle poměrně velký zhoubný nádor. Kdyby nepodcenila preventivní prohlídky, mohlo to celé dopadnout jinak. Ale Gábina má kolem sebe lidi, kteří ji milují a nenechali ji čelit nemoci o samotě.

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články