Barney Stinson z Jak jsem poznal vaši matku: S manželem vychovává dvě vymodlené děti, porodila je náhradní matka

Neil Patrick Harris a jeho manžel David Burtka.
Zdroj: Wikimedia Commons, jjduncan_80, CC BY 2.0
Role v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku mu vynesla velkou slávu.Za svou roli Barneyho Stinsona byl několikrát nominován na různé ceny. Vyhrát se mu podařilo celkem třikrát.Mezi největší hercovy koníčky patří magie. Veškerá kouzla a triky, které v seriálu předvedl byly zásluhou jeho šikovných rukou.Ačkoli hrál playboye, ve skutečnosti je gay. Přesto, jak sám říká, mu spousta žen nabízí sňatek.+ 6 fotek+ 7 fotek

V seriálu playboy, který střídá ženy jako ponožky. V soukromí šťastný člověk s dlouholetým partnerem a dvěma dětmi. Herec, který zvládne jen komediální role, nebo umělec, jenž se dokáže před kamerou změnit na úplně jinou osobu? Co se ukrývá za méně známou stránkou Neila Patricka Harrise?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 11. 05. 2020 16:00

Přestože byli oba jeho rodiče advokáti, jeho to už odmalička táhlo k herectví. Svou první roli zvládl již ve čtvrté třídě. Nadání projevil i po intelektuální stránce. Odmaturoval s vyznamenáním. Neangažuje se jen ve filmech a seriálech, ale také na Broadwayi. Opakovaně se rovněž ujímá role moderátora různých významných společenských událostí. Od roku 2011 má na hollywoodském chodníku slávy vlastní hvězdu.

Bláznivý břichomluvec

Chester Creb je účetní, kouzelník a břichomluvec, který pro svá vystoupení používá bizarní panenku Marjorie. Ta jej ráda ovládá a navádí k páchání vražd. Kvůli jejím pletichám již zabil svou manželku a její bisexuální milenku. Nyní jej jeho dřevěná společnice nabádá, aby rozřezal napůl siamská dvojčata, se kterými měl nedávno sex. Shodou okolností se ale tak nestane a rozpůlena je nakonec zcela jiná osoba. Chester se ve vzteku vrací do svého cirkusového stanu, kde se setká s Marjorie v její lidské podobě. Ubodá ji a v záchvatu šílenství se běží udat na policejní stanici.

V této pěkně šílené roli jsme mohli Neila vidět ve čtvrté řadě antologie American Horror Story s podnázvem Freak show, která se, jak již samotný titulek napovídá, odehrává v cirkusovém prostředí. Herci se tak vlastně splnil velký sen, neboť on sám je oddaným fanouškem seriálu a zároveň jej pojí přátelství s producentem Ryanem Murphym. Ve finálové epizodě si dokonce zahrál i jeho manžel David Burtka.

Řada nešťastných příhod

Kdyby nebyly v úvodní znělce titulky, málokdo by poznal, že se za maskou proradného hraběte Olafa ukrývá právě Harris. Seriál stanice Netflix vznikl na motivy stejnojmenného bestselleru spisovatele Daniela Handlera, který tvoří pod pseudonymem Lemony Snicket. Příběh vypráví o strastiplné cestě třech sirotků, jenž jsou odhodláni zjistit, kdo může za smrt jejich rodičů. Při svém pátrání se musí vypořádat s mnoha těžkými úkoly, jejichž vyřešení jim stěžuje strýček Olaf, který se stal jejich opatrovníkem, díky čemuž dostane zálusk na jejich velké dědictví.

Dlouholetý vztah a dvojčata

Harris se se svým budoucím manželem poznal v roce 2004, o deset let později svůj svazek zlegalizovali. Stali se z nich také pyšní rodiče, náhradní matkou si nechali odnosit dvojčata Gideona a Harper. A jelikož se shodou okolností chystal v té době k roli náhradního rodiče i Elton John, prožívali “těhotenství” spolu.

Mezi největší hercovy koníčky patří magie. Stal se z něj dokonce předseda amerického svazu kouzelníků. Všechny triky, které předvedl v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, tak nebyly dílem šikovného střihače, ale Neilových rychlých a zkušených rukou.

NA ZAJÍMAVÉ FOTKY NEILA PATRICKA HARRISE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroj textu: csfd.cz, wikimedia, vanityfair.com, kafe.cz

Zdroj fotek: Prima Comedy Central

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články