Vědma Helena Růžičková: Yvettě Blanarovičové vyvěštila syna, Haně Zagorové osudovou lásku

Předpovědi Heleny Růžičkové: Běhal z nich mráz po zádech, smrt věštila sobě i Ivetě Bartošové
Zdroj: se souhlasem Prima Max
Což takhle dát si špenát je česká filmová komedie s Jiřím Sovákem a Vladimírem Menšíkem. Veselohru z roku 1977 režíroval Václav Vorlíček podle scénáře svého osvědčeného spolupracovníka Miloše Macourka.Hrdiny komedie plné krkolomných absurdních zápletek, záměn, zmatků a rozuzlení jsou meloucháři Jarda Zemánek a Franta Liška, kterým nic není svaté.Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě.Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. + 5 fotek+ 6 fotek

V komedii Což takhle dát si špenát se objevila nejedna česká herecká legenda. Nechyběla ani rázná Helena Růžičková. Ta se v soukromí věnovala věštění a byla v něm až děsivě přesná...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 06. 10. 2022 11:00

Což takhle dát si špenát: Co kdyby existoval přístroj, který by vás dokázal omladit o několik let? Ve výzkumném ústavu jeden takový aparát zrovna sestavili a bohaté paničky se již nemohou dočkat, až jej vyzkouší. Má to ale jeden háček. Kdo chce léčebnou kúru podstoupit, nesmí v inkriminované době jíst špenát. Kdo toto nařízení nedodrží? Na to se můžete podívat v komedii Což takhle dát si špenát dnes ve 20:00 na Prima MAX.

Syn Yvetty Blanarovičové

S Helenou Růžičkovou se Yvetta Blanarovičová poprvé setkala během natáčení pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987). Když přišla do maskérny, seděla tam Helena se svým pověstným kafíčkem a ihned jí řekla, ať si přisedne, že jí poodhalí budoucnost. Sdělila Blanarovičové, že se jí narodí syn, jehož jméno bude začínat na písmeno M. A skutečně, o něco později se jí narodil syn Matyáš.

Sice se o ní říkalo, že si nebere servítky, ale Yvetta se u ní cítila v bezpečí. Byla na ni vždy hodná. Zároveň patřila mezi pokorné a poctivé umělce. Kromě toho s ní ale zažila nejednu veselou příhodu. Třeba když jako čarodějnice šly navštívit krámek s obuví v Jablonci. Lidé se prý strachem rozutekli do všech stran.

Hana Zagorová a osudová láska

Další věštba se týkala známé zpěvačky Hany Zagorové. Té měla Růžičková přesně předpovědět, kdy potká svou osudovou lásku. A jak zněla předpověď? Životního partnera získá v šestačtyřiceti letech a bude také zpěvák, ale ne Čech. A to Heleně vyšlo do nejmenšího detailu.

Se slovenským operním pěvcem Štefanem Margitou se Hana Zagorová seznámila přesně v šestačtyřiceti. Kromě těchto pozitivních zpráv se však Helena Růžičková zaobírala i temnějšími tématy. Dokázala předpovědět tragické události jiným i sama sobě.

Temné předpovědi Heleny Růžičkové

I z další předpovědi Heleny Růžičkové běhá mráz po zádech. Prorokovala totiž smrt Ivety Bartošové. Řekla, že kvůli nešťastným vztahům spáchá známá zpěvačka sebevraždu. Iveta se pokusila ukončit svůj život hned několikrát. Snažila se předávkovat i podřezat si žíly. Poslední pokus byl bohužel úspěšný. Na konci dubna roku 2014 skočila pod vlak.

Sama sobě si Růžičková budoucnost nevěštila, tedy až do té doby, kdy sama onemocněla. A i v tomto případě se nemýlila. Televizi Prima řekla, že na rakovinu nezemře, příčina úmrtí bude jiná. Taktéž věděla, kdy půjde za svými Jiříčky (syn a manžel). A skutečně. Podle Zdeňka Trošky se herečce stalo osudným selhání ledvin.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Helena Růžičková

Zlín.rozhlas.cz: Helena Růžičková mi z lógru vyvěštila syna, vzpomíná Yvetta Blanarovičová

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články