Jak dnes žije Divoký anděl Natalia Oreiro: Zpívá a nebojí se odhalit

Divoký anděl, Natalie Oreiro
Zdroj: Nova
Ke konci seriálu se nechá Milagros potetovat. Herečka ale byla tetovaná již dávno, jen se to muselo skrýt.V telenovele byla použita hudba z Brutální Nikity.V seriálu zazní všechny písně z CD "Natalia Oreiro."Zdá se, že má Divokého anděla v oblibě i samotná smrtka. Arturo Maly zemřel dva roky po natáčení, Norberto Diaz zase v roce 2010. Poté je ještě následovala Lydia Lamaison a Norberto Diaz.+ 4 fotky+ 5 fotek

Divoký anděl a Esmeralda. Pravděpodobně dva nejznámější zástupci nekonečných telenovel, kteří byli neoddiskutovatelnou součástí popkultury dvacátého století. Ač od jejich vzniku uplynula pěkná řádka let, stále se těší oblibě diváků, kteří na ně rádi zavzpomínají. Dnes se zaměříme na Divokého anděla a herečku Natalii Oreiro.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 09. 07. 2020 09:00

Milagros je sirotek žijící v klášteře, který vede ctihodný otec Manuel. Všichni jí přezdívají Cholito, protože se obléká jako chlapec. Navíc má pěkně prořízlou pusu. Když dosáhne plnoletosti, musí dětský domov opustit a najít si práci. A taky že jednu dostane. V honosné vile zbohatlíků Di Carlových.

Inspirovala se v chudinské čtvrti

Aby dokázala věrohodně zahrát postavu Cholita, musela se Natalie naučit chovat jako chlapec, který má však dívčí srdce. A proto se herečka vydala do chudinských čtvrtí města a snažila se od teenagerů pochytit jejich mluvu. Hlavně jí šlo o to, aby pochytila co nejvíce slangových výrazů.

A zřejmě se připravila skutečně dobře. Divoký anděl byl dvakrát vyhlášen za telenovelu roku. Velký úspěch také sklidil pořad v Izraeli, kde získal hned několik cen. Ale ne vše bylo zalité sluncem. Oreiro si během natáčení vymkla kotník, takže veškeré záběry po dobu její rekonvalescence byly točené buď v kuchyni, nebo v jejím pokoji.

Nejdůležitější je kojit

Herečka Natalia Oreiro je vyslankyní UNICEF, a když se jí v roce 2013 narodil syn Merlin, rozhodla se, že se zúčastní kampaně na podporu kojení. A neváhala se dokonce kvůli tomu i poodhalit. Apelovala na to, že i když je jejímu synovi půl roku, stále jej kojí. Dle UNICEFu je totiž vhodné kojit dítě až do druhého roku života.

“Nastávající matky by měly vědět, že prvních šest měsíců kojení je nejdůležitějších. Pak se samozřejmě do jídelníčku přidávají další potraviny, ale jestliže je žena schopná i nadále kojit, neměla by s tím přestávat,” vysvětlila herečka. Navíc to prý utužuje vztah mezi matkou a jejím dítětem.

Koncert v prudérním Rusku

Natalia nemá s odhalováním zřejmě žádný problém. V televizi se již moc neobjevuje, zato se naplno věnuje pěvecké kariéře. V rámci svého turné také zavítala do Ruska. Na koncertě vystoupila v tak odvážném modelu, který prakticky nic nezahaloval. Svou krémovou barvou vytvářely šaty iluzi, že je Oreiro prakticky nahá.

Během tiskové konference prozradila, že se cítí jako Ruska. Ráda by si také zahrála v ruském seriálu. A aby toho nebylo málo, připravuje pořad o historii Uruguaye.

Na další zajímavosti a fotografie ze seriálu se podívejte zde:

Zdroj textu: Blesk, idnes.cz, zenskysvet.eu

Zdroj fotek: Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články