Tom Hardy: Hvězda filmu Venom má pochybnou minulost a jedno pikantní tajemství

Tom Hardy: Hvězda filmu Venom má pochybnou minulost a jedno pikantní tajemství
Zdroj: se souhlasem Falcon
Venom 2: Carnage přichází: Eddie Brock je zpět a snaží se o dvě věci - sžít se s mimozemským návštěvníkem a obnovit novinářskou kariéru.Venom 2: Carnage přichází je pokračování nečekaného hitu Venom z roku 2018. Po celém světě tehdy utržil 856 milionů dolarů. Venom patří mezi nejslavnější nepřátele komiksového Spider-Mana. Jak už napovídá název pokračování, teď se na scéně objeví také nelítostný Carnage. Dostal tvář Woodyho Harrelsona.+ 1 fotka+ 2 fotky

Tom Hardy, který se na filmová plátna vrací v komiksovém hitu Venom 2: Carnage přichází, ukrývá ve svém soukromí nejedno zajímavé tajemství. A jak to vlastně má v intimním životě? Nehraje tak trochu na obě strany?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 13. 10. 2021 11:00

Děj filmu Venom 2: Carnage přichází: Bývalý novinář Eddie Brock je stále spojen s mimozemským symbiontem Venomem. Sice mu to komplikuje osobní život, ale díky tomu může v San Franciscu bojovat se zločinem. Kromě toho se chystá udělat rozhovor se šíleným vrahem Cletusem Kasadym, aby znovu nakopl svou kariéru. Během jejich setkání ale dojde k nečekané události... Komiksový hit Venom 2: Carnage má v českých kinech premiéru 14. října. 

Divoké mládí Toma Hardyho

V současnosti má Tom Hardy “problémy” naštěstí už jen na stříbrném plátně, vždycky tomu ale tak nebylo. Jak sám kdysi řekl, v pubertě byl pěkně divoký. Jak už možná tušíte, nepatřil zrovna mezi příkladné studenty. Do hledáčku policie jej dostalo výtržnictví a třeba krádeže sportovních uniforem. To nejhorší mělo ale teprve přijít.

Jednoho dne jej policejní hlídka zadržela v kradeném Mercedesu. Navíc u něj našli zbraň. Hardy však měl štěstí v neštěstí. Jeho spolujezdec byl synem diplomata, celý incident díky tomu vyšuměl do prázdna.Byl jsem velmi nepříjemný šílenec, který dělal jen samé potíže. Tehdy jsem se necítil ve vlastní kůži a chtěl jsem tento pocit zahnat sebedestruktivním chováním,” komentoval svou minulost Tom Hardy.

Tom Hardy a drogy

K sebedestruktivnímu chování notně přispěla i Hardyho závislost na omamných látkách. Ještě před úspěšnými léty, vysokými honoráři a předáváním cen kráčel Tom po velmi tenké linii mezi životem a smrtí. Nejvíce se mu to vymklo z rukou po dokončení filmu Star Trek: Nemesis. Kvůli užívání cracku se mu rozpadlo první manželství. Navíc začal trpět různými "výpadky" a následně se probouzel na neznámých místech.

„Mohl jsem se probudit na druhé straně Londýna, anebo v úplně cizí zemi. Navíc můžu být rad, že jsem se nenakazil HIV. Během výpadku jsem mohl skončit v posteli s kýmkoli,” zavzpomínal. K tomu se pojí i jedna pikantnost z jeho soukromí. Než Hardy pronikl do mainstreamu, poskytl rozhovor gay magazínu Attitude. Na dotaz, zda byl někdy s mužem, odpověděl kladně. Jedním dechem ale dodal, že to bylo už hodně dávno. Přesto se z toho stal internetový skandál. Hardy o něco později vše popřel a odvolával se na to, že je to každého osobní věc.

Milovník čtyřnohých chlupáčů

Ač působí jako pořádný drsňák, ve skutečnosti je Tom Hardy blázen do psů a říká jim “andělé”. Společnost mu dělají již od raných let. Tehdy to byl kříženec labradora a pitbula se jménem, věřte nebo ne, Šílený Max. Když pejsek zemřel, nechal jej zpopelnit a čas od času dával urnu na jeho oblíbené místo na pohovce.

O něco později se ujal psího “bezdomovce”, kterého pojmenoval Woodstock a účastnil se s ním akcí pořádaných sdružením ochránců zvířat PETA. Během natáčení filmu Špinavý prachy narazil na dalšího chudáka bez střechy, nebo chcete-li boudy nad hlavou. Musel mu však najít milující rodinu. Jeho v pořadí druhá manželka Charlotte mu totiž důrazně vysvětlila, že jeden pes doma bohatě stačí.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Tom Hardy

CSFD.cz: Venom 2: Carnage přichází

Looper.com: The Untold truth of Tom Hardy

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články