Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství s Judem Lawem mají mrazivou náhradu za Johnnyho Deppa

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství s Judem Lawem mají mrazivou náhradu za Johnnyho Deppa
Zdroj: se souhlasem Vertical Entertainment
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství: Albus Brumbál (Jude Law) a jeho přátelé čelí nejmocnějšímu temnému čarodějníkovi své doby.Na Mloka Scamandera (Eddie Redmayne) a jeho kamaráda větvíka čeká úkol, který bude nad jejich síly. Proto musí do hry vstoupit i Albus Brumbál (Jude Law), který zatím jen tahal za nitky ze zákulisí.Poradí si Albus Brumbál (Jude Law) s temným kouzelníkem Gellertem Grindelwaldem (Mads Mikkelsen)?+ 3 fotky+ 4 fotky

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství jsou nejnovějším přírůstkem do světa Harryho Pottera. Byť se příběh odehrává dlouhá léta před narozením malého čaroděje, všechno propojuje Albus Brumbál s tváří Juda Lawa. Magický svět z pera J.K. Rowlingové se ukazuje v plné kráse a podíváme se třeba do Brazílie.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 06. 04. 2022 14:20

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství: Albus Brumbál (Jude Law) před časem pověřil magizoologa Mloka Scamandera (Eddie Redmayne) nebezpečnou misí. Má zastavit temného kouzelníka Gellerta Grindelwalda (Mads Mikkelsen), který se chystá ovládnout svět magie i svět mudlů. Jenže rostoucí armáda Grindelwaldových následovníků je nad síly Mloka a jeho společníků, takže Brumbál, který se dosud pohyboval v zákulisí, bude muset pozvednout hůlku a pustit se do jednoho z největších kouzelnických soubojů historie. Snímek Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství uvede do českých kin 7. dubna společnost Vertical Entertainment.

Putování s Fantastickými zvířaty

Série Fantastická zvířata má ambice rozšířit magický svět J. K. Rowlingové. A ukázat nejen největší souboj všech dob mezi Albusem BrumbálemGellertem Grindelwaldem, ale také zavést nové hrdiny do jiných zemí, na které v příbězích o Harrym Potterovi nedošlo. První část Fantastická zvířata a kde je najít (2016) se odehrávala v New Yorku, ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) došlo na magickou Paříž.

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství se po dvou ne úplně dobře přijatých filmech v jistém smyslu vrací domů, do Bradavic, dobře známého domova Harryho Pottera. Jestli na to budou diváci reagovat pozitivně, to se ukáže v nejbližších týdnech. Série Fantastická zvířata totiž i přes rozšiřování magického světa, teď se podíváme také do Brazílie, vydělává méně než původní osmička potterovských snímků. A to Rowlingová ohlásila, že nás čeká dohromady 5 filmů, které by měly doplnit informace nakousnuté v sáze o malém čarodějovi.

Kde je Johnny Depp?

Přestože se v sérii Fantastická zvířata povedlo dát dohromady hvězdné obsazení, některé slavné tváře pomalu odpadávají. Jedním z velkých překvapení prvního dílu bylo to, že ředitel magické bezpečnosti Percival Graves (Colin Farrell) je ve skutečnosti Gellert Grindelwald (Johnny Depp).

Farrell je tedy pryč, poroučel se ale i Depp. Podle magazínu Indiewire jej před natáčením třetího dílu studio Warner Bros. požádalo o odstoupení kvůli ne zrovna hezkému rozvodovému klání s bývalou manželkou Amber Heard. V roli mocného Grindelwalda jej nahradil Mads Mikkelsen, který zatápěl Jamesi Bondovi ve filmu Casino Royal (2006) a důstojně převzal mrazivou štafetu po Anthonym Hopkinsovi. Jako Hanibal Lecter se totiž objevil v seriálu Hannibal. Mads snad už vydrží, jinak budou mít temní kouzelníci výdrž bradavických učitelů obrany proti černé magii...

Zdroje informací:

Vertical-ent.cz: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Indiewire.com: Mads Mikkelsen Replacing Johnny Depp as Grindelwald in ‘Fantastic Beasts 3’

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články